Sayfa 89/580 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 705 - 712 arası.

Konu: YATAS - Yataş

Alıntı Originally Posted by oracle Yazıyı Oku
    Sn cok400, tam olarak düşündüklerimi ifade etmişsiniz.
    Ayrıca ilave etmek istediğim bir nokta daha var, 2016/4Ç sonuçlarıda çarpıcı rakamlar içeriyor.

Ek 2499

Bu sonuçlara göre 1Ç sonunda Yataş Dgklb'ten %10 fazla ciro gerçeklerir iken son çeyrekte %81 fazla ciro gerçekleştirir bir noktaya gelmiş.
    Yada başka bir açıdan Dgklb 1Ç ve 4Ç hemen hemen aynı ciroyu gerçekleştirirken, Yataş ise %56 büyüme sağlamış.

Yataş %9,22 FAVÖK(Faiz, Amortisman, Vergi Öncesi Kar) ile çalışırken, Dgklb aynı kalemde maalesef ciddi bir zarar gerçekleştirmiş.
    2017-1Ç sonuçları nasıl gelecek hep birlikte göreceğiz.

Yatırım tavsiyesi değildir..
    sn oracle, verdiğiniz tabloda yataş 2016-4Ç satışları olan 148.608.834tl nin bu çeyrekte (2017-1Ç) epey yukarda olacağı birçoğumuzun ortak beklentisi. hem geçen ay nuri öztaşkının açıklamaları hem de mobilyadaki kdv indirimi beklentimizin temel dayanakları. sabırla ve merakla bekliyoruz işte 2017-1Ç finansallarını. 10-15 gün içinde merakımızı gidereceğiz inşallah.

işyatırımın bugünkü raporuna göre yabancı payları %61,69a çıkmış. dünkü %61,63 idi.

karanlık odadan hoş bir sürprizle 10,55 çıktı. normal seansı 10,47 kapatmıştı. 8 kademe yukardan açması ilginç oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    rica ederim. eskiler beni çok iyi bilir.(pascal) hisse net arşivlerinde yüzlerce grafiğim vardır. adel kalemcilik(2 liralardan 70 liralara) ve netaş ın 8 liralardan 300 liralara yükselişini detaylı grafiklerle ben anlattım.
    yataş hisse senedinin uzun vadeli fiyat grafiği yine uzun vadeli yükseliş trendinin başladığını düşündürüyor..
    Ben de çok olmasa da eskilerden sayılırım. Sizi goody topiginde tanidım yıllar önce paskal doneminde ve egeen de de epeyce ortak olduk. Sıkı bir takipçinizim. T.A Dersi niteligindeki grafik ve yorumlarınızdan çok şey öğrendik. Bize balık tutmayı öģrettiniz bir nevi. Yeri değil ama arada Orge topiğine de ugrar ve bir degerlendirme yaparsanız cok sevinirim. Tekrar teşekkurler saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    rica ederim. eskiler beni çok iyi bilir.(pascal) hisse net arşivlerinde yüzlerce grafiğim vardır. adel kalemcilik(2 liralardan 70 liralara) ve netaş ın 8 liralardan 300 liralara yükselişini detaylı grafiklerle ben anlattım.
    yataş hisse senedinin uzun vadeli fiyat grafiği yine uzun vadeli yükseliş trendinin başladığını düşündürüyor.. uzun vadeli trend etkisini bazen 4-5 yıl kadar devam ettirebilir. burada önemli olan yükselişin başlamak ve bitmek üzere olduğunu doğru ve zamanında teşhis edebilmektir..
    tabi ki doğru olan yataşın temel ve finansal verilerini gözardı etmemektir. teknik analiz temel ve finansal verileri göz ardı ettiği zaman yanıltıcı sonuçlar verebilir.
    doğrusu temel verilerin ışığı altında fiyat grafiklerinin yorumlanmasıdır..
    forumda fiyat tartışmalarının olduğunu okuyoruz. fiyat çok yükseldi artık yükselmez sanılmamalıdır. fiyatların altına olduğu gibi
    üstüne de sınır koyulamaz. çünkü fiyatlar sınır tanımaz. bir kaç senede hiç umulmadık kadar yükselebilir.
    yataş bilindiği gibi " HIZLI BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞTIR" (detayları forumda arkadaşlarımız tarafından anlatılmaktadır) borsada en yüksek getiriyi bu işletmeler verirler. ayrıca yapılacak temettü yatırımı ile yaşam boyu düzençli kazanç sağlanabilir.
    Sayın pascal sayesınde [tokkan] para kazandım ona buradan yeneıden tşk ederım ilk once netaş sonra da egeen bu arkadeşi tanıman buralrdan takıp etmiştim ve uzun vade bekleyip kazanmayı ondan ogrendım hatırı sayılır para kazandım ana parama gore .Dün tefasüden gordum ve hemen yataşa başladım hayırlı olur inşallah

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    [QUOTE=Better15;300609]Ben de çok olmasa da eskilerden sayılırım. Sizi goody topiginde tanidım yıllar önce paskal doneminde ve egeen de de epeyce ortak olduk. Sıkı bir takipçinizim. T.A Dersi niteligindeki grafik ve yorumlarınızdan çok şey öğrendik. Bize balık tutmayı öÄ£rettiniz bir nevi. Yeri değil ama arada Orge topiğine de ugrar ve bir degerlendirme yaparsanız cok sevinirim. Tekrar teşekkurler saygılar.[/QU
    deneyim ve değerlendirme yeteneği kazanıldığında teknik analiz bize dengenin hangi tarafa geliştiğini çok açık anlatır ve para kazandırır.. benden de saygılar, sevgiler..
    Grafik Yorumcusu

7. Arkadaslar forum enteresan bir hal almaya başladı..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by a.teke61 Yazıyı Oku
    Sayın pascal sayesınde [tokkan] para kazandım ona buradan yeneıden tşk ederım ilk once netaş sonra da egeen bu arkadeşi tanıman buralrdan takıp etmiştim ve uzun vade bekleyip kazanmayı ondan ogrendım hatırı sayılır para kazandım ana parama gore .Dün tefasüden gordum ve hemen yataşa başladım hayırlı olur inşallah
    selamlar kardeşim. hoşgeldin. seneler ne çabuk geçiyor. sanal da olsa seni tanıyorum. günü kurtarmaya çalışmaz, büyük fiyat hareketlerini yakalamak için uzun süre bekleyebilirsin. benim işim bu. kazandıracak hisseyi anlarım. trend bir kere başladı mı
    ısrarla devam eder.(olumsuz nedenler hissenin yönünü ancak bir süreliğine geri çevirebilir) iyi yaptın..
    Grafik Yorumcusu

Sayfa 89/580 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •