Sayfa 89/804 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 705 - 712 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    pull back yapmaz ise günlerdir bismillahla girenler ( ve bir de burda yazanlar ?? ) da uzun vadeci olcak zaten
    bunlar ınsaatcı mı balıkcı mı cozemedım
    hayır sayın balıklar madem zokayı yutuyosunuz nıye yazıyosunuz bır de balık konusmaz
    neyse ya bana ne
    somut hiçbir bilgi vermeksizin sürekli hisseyi kötülemenizi anlayabilirim ama yeni girenleri aşağılamaya çalışmanız hiç hoş değil.

Madem hissenin herşeyini biliyorsunuz herkese laf atıp duracağınıza söyleyin ne zamana kadar nereye düşeceğini?

Beni bilen bilir kademeli alır kademeli satarım. Çok şükür büyük karlar etmesemde zararına da çıktığım çok çok az olmuştur.

Ben temel ve teknik olarak şahsi araştırmalarımı yaptım. 4.50 altında kademeli alıma uygun gördüm kendimce. Kimseye al yada sat demedim. İsteyen alır isteyen satar.

2. somut bılgı verdıgımde daha kotu yapıyorlar ( ya da bana oyle gelıyor ) ama yok öyle oluyor kötü oluyor.
    kimseyı aşagılamıyorum ama hisse dar ve burayı okuyorlar aldım-sattım yazmayın
    bunu defalarca burda başka arkadaşlar da uyardı siz hisse çok sanıyosunuz! diil.
    tarzım boyle troll'üm ben öyle isim taktılar bana

herseyı yazmam kendime calısıyorum herkes gıbı burdaki algorıtmaya karşı
    biri bir şeyleri görüp bilirse oyunu yeniden kuruyorlar
    okunuyor dostum burası yani.

imalı konuş şifreli konuş anlayana yarasın ama gelip göbeğini kaşıya kaşıya oh maaşallah mallandık dersen
    çok manalı bir şey yazmış olmuyorsun sen de
    hadi iyi geceler.

3.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    somut bılgı verdıgımde daha kotu yapıyorlar ( ya da bana oyle gelıyor ) ama yok öyle oluyor kötü oluyor.
    kimseyı aşagılamıyorum ama hisse dar ve burayı okuyorlar aldım-sattım yazmayın
    bunu defalarca burda başka arkadaşlar da uyardı siz hisse çok sanıyosunuz! diil.
    tarzım boyle troll'üm ben öyle isim taktılar bana

herseyı yazmam kendime calısıyorum herkes gıbı burdaki algorıtmaya karşı
    biri bir şeyleri görüp bilirse oyunu yeniden kuruyorlar
    okunuyor dostum burası yani.

imalı konuş şifreli konuş anlayana yarasın ama gelip göbeğini kaşıya kaşıya oh maaşallah mallandık dersen
    çok manalı bir şey yazmış olmuyorsun sen de
    hadi iyi geceler.
    Hisse dillenince gitmez değil başka gruplarda girince gitmez. Hissenin gitmemesine sebep olanın ky değil farklı grupların savaşına bağlıyorum ben.

Benim burda yazdıklarımı da önemsediklerini sanmıyorum. Giden gidiyor, bekletmek istiyorlarsa da bir bahane ile bekletiyorlar.

Daha önce sayısız hissede aldığımı sattığımı yazdım hiç sıkıntı olmadı. Burda da olmaz inş.

Adamlar profesyonel kim hangi kurumdan ne almış takip ediyorlar zaten[emoji6]
    Ytd

4. sayın talebe37 size katılıyorum,

elimizdeki lot belli herşeyi görüyorlar yok girdim yok çıktımla olacak iş değil bu

kağıt 5.12 ye kadar çıktığında da satmadım 4.31 e düştüğünde de sadece hissenin hareketlenmesi için yeni haberler gerekiyor. KY denilen insanlarında (bu bizler oluyoruz sanırım) alış ortalamalarının altında satacaklarını da düşünmüyorum çok acil bir ihtiyaçları yoksa tabi ki

sadece herkesin biraz sabır göstermesi gerekiyor. Borsaya yaklaşık 6 aydır ilgi gösteriyorum ve bu dönem içinde kendi çapımda gayet iyi paralar kazandığımı düşünüyorum.kabaca hesap yaptığımda %100 lük bir kazancım olmuş bu alıp satmakla değil beklemekle oldu.

Örnek vermek doğru mu bilmiyorum ama Kütahya porselen bana gayet iyi para kazandırdı yaklaşık 3 ayda 4,10 ile alıp 7.87 den satış yaptım. ha o sırada kağıt 9 lara kadar çıktı mı evet çıktı ah vah dedim mi kesinlikle demedim herkesin bir hesabı var bu hisseninde hikayesi olacak elbet 2 Mayısta toplantı yapacaklar ben haziran başına kadar bekleyeceğim kesin kararım budur. o Büyük amcalarda ne yapıyorsa yapsın. Hergün kağıda bakmıyorum sadece belli aralıklarla hacime bakıyorum ne var ne çok bunun dışında yaptığım birşey yok. Sonuçta firmaya bir bakıma ortak oluyoruz değil mi? Bir firmaya da aynı gün ortak olup sonra vazgeçip satmak olmaz.

Okuyan büyük amcalara benden selam olsun esen kalsınlar 8 liradan önce satmak gibi bir düşüncem yok.

5. kardeş,
    bu hisse 4 defa 4 ten 5 yaptı her biri %25 eder %100
    yani 4 ten 8 yapan yaptı zaten. sen beklerken. farklı tellerdeyiz akor gerekiyor.
    biz burda simsarlık ve ticaretten,
    alımlar satımlar, hedefte alım satımdan teknikten takastan yani borsadan bahsediyoruz.
    8 olursa biz yine burada oluruz.
    bu arada 50 kere trade yaparız.
    sen 100 kazanırken traderlar 300 yapar.
    arazi gibi alıp bi köşeye attıysan, öyle alanlar 5 senedir bekliyor karda olan yok.
    acemi şansı ayrı ticaret ayrı

6. Sayın Jorçhoroz,

Sizin bakış açınızla haklı olabilirsiniz dediğiniz gibi acemi şansıda diyebilirsiniz. Sadece insanları sürekli bir karamsarlığa sürüklemek bu paylaşım alanında hoş olmadığını düşünüyorum. Siz eminim yıllardır bu işin içindesiniz bazı forumları okuduğumda gülüyorum bu sayfada ona benzemesin istiyorum. Trade yaparkende insanları bilinçli olarak manipüle etmek hoş değil. Sizin paylaşımlarınız trade etmiş 4,80 den bozmuşta 4,30 olsa bir daha alıp 4,80 den satsam havasında ki ben böyle düşünüyorum.

Şunu yine belirteyim sizin ticari anlayışınız beni ilgilendirmiyor ama yatırımcıları manipüle etmek hisseyi alınca uçacak kacacak diyenlerle hisseyi sattıktan sonra ne hikayesi var ne oldu tank motoru ne oldu satışlar demek bu kağıdın ederi 3,50 demek bana etik gelmiyor.

7. şunu da belirteyim ben %100 kazanıyorken sizin %300 kazanmanızı çok isterim. Benim elimdeki hisseyle sizde tahmin ettiğim hisse arasındaki kar farkı ancak böyle başabaş olur. Eminim çok iyi anlatmışımdır.
    daha referandum var çıkacak sonuçlara göre belirlenecek bir yön var hayır çıkarsa belki 4 olacak ama hepsi geçici siz trade yaparken bunuda eminim gözönüne almışsınızdır zaten.

8.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    Sayın Jorçhoroz,

Sizin bakış açınızla haklı olabilirsiniz dediğiniz gibi acemi şansıda diyebilirsiniz. Sadece insanları sürekli bir karamsarlığa sürüklemek bu paylaşım alanında hoş olmadığını düşünüyorum. Siz eminim yıllardır bu işin içindesiniz bazı forumları okuduğumda gülüyorum bu sayfada ona benzemesin istiyorum. Trade yaparkende insanları bilinçli olarak manipüle etmek hoş değil. Sizin paylaşımlarınız trade etmiş 4,80 den bozmuşta 4,30 olsa bir daha alıp 4,80 den satsam havasında ki ben böyle düşünüyorum.

Şunu yine belirteyim sizin ticari anlayışınız beni ilgilendirmiyor ama yatırımcıları manipüle etmek hisseyi alınca uçacak kacacak diyenlerle hisseyi sattıktan sonra ne hikayesi var ne oldu tank motoru ne oldu satışlar demek bu kağıdın ederi 3,50 demek bana etik gelmiyor.
    -

3.50 dedıgım yazıyı gosterın. Yoktur cunku demedım.
    Bılıncle manıpule etmıyorum, uyarıyorum
    tank motoru vs zırvalıktır burası gyo
    ve ! son olarak hıc bir zaman bu hısse su olcak demedım.
    dedıgım yazıları gosterın.
    bu dedıklerınız de hıssedekı beklentılerınız gıbı hayal urunu.

ben baska seyler dıyorum ınsanlar tarafına gore baska seyler anlıyor sonra eyyy kılışlarrrr
    hep aynı.

Sayfa 89/804 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •