Sayfa 89/417 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 705 - 712 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sirket A gurubuna gecince alinip satilmaasi kolaylasacak ve teminata konu edilebilecek.
    Bu durum islem hacmini artirici bir etki yaparak ilgi cekecektir..
    Syg,
    Haklısınız syn Dudu,ayrıca temettü veren bir şirket olacağı için yatırım ve emekli fonlarının da ilgisini çekecektir,hak keza yamancı fonlarında,ama birde şu olacak piyasada, açıkcı, günlükçü,çorbacı diye adlandırılan tayfayıda tahtaya ve malesef buraya getirecektir huzur ve rahatımız kaçacaktır, bu topiğe girince ben arkada sanki blues ( özellikle B B King)çalıyor gibi geliyor, sanırım o günlerde, bu günleri arayacağız

2. çok mütevazi olmayın 2009 dan bu yana aselsan 152 kat artmış (0,31krş dan 47,22 tl ye gitti)

3. Eggen de 2009 dan bu yana 100 kat artmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sanki hedefler biraz mütevazi...ben 100 tl ye gitmeden bırakmazsın bu kağıdı diye düşünmüştüm
    Benim tarzim oyle..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim tarzim oyle..

Syg,
    Bizimi yoksa kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz sayın Dudu,yıllar içinde sizin görüş ve yorumlarınızdan etkilenen onlarca yatırımcı
    bu hisseye girmiş ,ve şu anda çoğu karlarını alıp gitmişler gibi gözüküyor ,ama siz hala burdasınız ,bu kağıttasınız ,benim tahminim, siz bizide gömersiniz pardon gönderirsiniz sayın Dudu

6. 45 liradan takviye yaptım

7. Satışlar ve kar çok güzel...maşallah nazar değmesin...

Sayfa 89/417 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •