bayern barcelonaya tecavüz ediyor.
33 dakikada 4 gol
hiç bu kadar ezik görmedim barcelonayı.
bayern barcelonaya tecavüz ediyor.
33 dakikada 4 gol
hiç bu kadar ezik görmedim barcelonayı.
Hatta Rus basınında bilmem kime ....... dolar verdik işi çözdük diye yazılar da çıkmıştı. Biz çocuktuk o zaman ama derdim neyse dinler, anlamaya çalışır, tartardım çocuk aklımla. Sonra eğitim sistemi beni törpüledi, boruyu bize bağladıklarını anladığımda hiç sesimi çıkarmadım. Sonra da o eğitim sisteminin bir parçası oldum. Çocukları törpülemeye devam ediyoruz...
Dolar ve Euro nun karşısındaki kumarbaz merkez bankasının elindeki kağıtları biliyor ve oyunun sonunu da tahmin ediyor. Eee şimdi kalksın adam bile bile ütülsun mü? Yazık bu olayı kaç kez yaşadık hep agustoslara getiriyorlar nedense bu kadar mı aciz olunur. Bu ülkenin %90 ı ihracatçı değil ki askeri ücretli, memur ne yapsın herşey aldı başını gidiyor fiyatlar uçtu . zaten enflasyonun altında faizi gizlemek nereye kadar sonra noluyor. Ya devalüasyon oluyor ya da 700- 800 baz puan birden faiz arttiriyorsun. Heeeeep ayniiiiii..yilardir..
piyasa diye açık tuttukları şeye bak...kepazelik insanları ekrana hapsediyorlar yaprak kımıldamıyor...en başından beri karşıyım bu işe...derinliği olmayan piyasayı değil gece 23:00 e kadar 24 saat açık yapsan ne yazar...
bir halt olacağı yok.
iki katına doğalgaz meselesi enerji bakanına soruldu gensoru verildi.
ticari sır dedi.
kömür var bedava.![]()
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yer İmleri