Sayfa 89/1003 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam geçenlerde sizmiydiniz, yoksa bir başka forumdaşımızmıydı bilemiyorum ama yatırım fonlarının bağımsız olmasına dikkat edip nnf info mevzularından bahsedip tamamen bağımsız hareket ettiklerini belirten Marmara ve tacirlere dikkat çekmişti. şu durumlar, bu düşünceyi haklı çıkarıyor. aslında fon dünyasında da bilmediğimiz dolaplar dönüyor. bu noktada kimseye diyet borcu olmayıp özgürce hareket edebilen fonları almamız lazım gibi geliyor bana.
    bendim hocam o.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. aktif rasyo uygulaması yıl sonu itibarıyla kaldırılmış.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    aktif rasyo kaldırılmış.
    nihayet

4. Aktif rasyoyu kaldirmak akillarina gelmis.Kaldirmasa solugu 8.2 de alacakti.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Teknik olarak 2021 de ralli yaşayacağız gibi görünüyor. Arkasında yatan olumlu haber ve gelişmeleri bilemiyorum. Tekniğe bakmayıp sadece haber akışına göre önümüzde bir sürü olumsuz gelişme var.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. "Doves get promoted."

Yellen teyze geri dönüyor. Teşvikler konusunda daha umutlu piyasa.

7. ppfler ile piyasa mevduatı farkı çok açıldı.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. Sabit getirili bölüm için OSD belki değerlendirilebilir.
    Saygılar.

Sayfa 89/1003 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •