Sayfa 89/531 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Uyudum uyandım
    görmemiş duymamış olamazsın
    yanılmışım!
    paranın bi halt olduğunu zannedenlerle parayı bu kadar önemseyenlerle işim olmaz.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    kafama koydum, adresini bilmiyorum bir yolunu bulursam ilk fırsatta yanına gelmeye çalışacağım
    hoş geldin demeyip kapıdan kovacak halin yok.
    şu gönderimi silerseniz çok memnun olurum.
    teşekkürler.

Şunu sakın aklınızdan çıkarmayın
    nasipte varsa
    10.000 lira paraya 7 kere takla attırılınca milyoner olunuyor

olanlar çok
    bir çoğunu tanıyorum
    hepsi benim başlangıç sermayem kadar parayla (yada çok daha az) girmişler
    abartmıyorum
    hiç birisi benden daha iyi piyasayı bilmiyorlar
    (meslek başka şey)biraz ukalalık oldu ama öyle

yıllara gerek yok
    bu başlık açılalı kaç ay oldu ki
    öyle 7 değil bir dünya takla atan hisseyi diplerde gördüm ve kaçırdım
    kazanılınca şımarılmayacak
    kazananlara allah vermiş der geçerim, öyle melek falanda değillerdir
    onun hikmetinden sual olunmaz.
    nasip olacak.
    Son düzenleme : koçari; 22-02-2021 saat: 03:22.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Şunu sakın aklınızdan çıkarmayın
    nasipte varsa
    10.000 lira paraya 7 kere takla attırılınca milyoner olunuyor

olanlar çok
    bir çoğunu tanıyorum
    hepsi benim başlangıç sermayem kadar parayla (yada çok daha az) girmişler
    abartmıyorum
    hiç birisi benden daha iyi piyasayı bilmiyorlar
    (meslek başka şey)biraz ukalalık oldu ama öyle

yıllara gerek yok
    bu başlık açılalı kaç ay oldu ki
    öyle 7 değil bir dünya takla atan hisseyi diplerde gördüm ve kaçırdım
    kazanılınca şımarılmayacak
    kazananlara allah vermiş der geçerim, öyle melek falanda değillerdir
    onun hikmetinden sual olunmaz.
    nasip olacak.
    prkmeden başlıyorum ilk taklayı bunda atacağım inşaallah, tabi sermayem o dediğim gibi küçük değil elhamdülillah.

https://www.ensonhaber.com/gundem/va...st-teslim-oldu

Van'da kadın terörist teslim oldu
    Van'da ikna çalışmasıyla teslim olan PKK'lı terörist, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde ailesiyle buluşturuldu.

*** KORDSA TEKNİK TEKSTİL A.Ş. *** KORDS *** Sorumluluk Beyanı (Konsolide)

01.01.2020-31.12.2020 Dönemi Sorumluluk Beyanı.

CARİ : 2021-02-19
    Sorumluluk Beyanı
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Finansal Tablo ve Faaliyet Raporunun Kabulüne İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı
    Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 2021-02-19
    Karar Sayısı : 2021/5
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin İk
    inci Bölümünün 9. Maddesi Gereğince Sorumluluk Beyanı
    Açıklama
    1 OCAK 2020 - 31 ARALIK 2020 DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR, FAALİYET RAPORU VE KURUMSAL YÖNETİM RAPORLARINA İLİŞKİN
    SORUMLULUKBEYANI KARAR TARİHİ : 19 Şubat 2021 KARAR SAYISI : 2021 / 5 Şirketimizce, Sermaye Piyasası Kurulu
    (SPK)’nunII-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği (Tebliğ) uyarınca Türkiye
    MuhasebeStandartları/Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TMS/TFRS) ve SPK tarafından belirlenen finansal
    raporlamaformatları ile uyumlu olarak hazırlanan 01.01.2020 - 31.12.2020 dönemine ait dipnotları ile birlikte
    konsolidefinansal durum tablosu, gelir tablosu, kapsamlı gelir tablosu, nakit akış tablosu ve özkaynak değişim tablosu
    (Hepbirlikte “Finansal Tablolarâ€) ve Faaliyet Raporu ile Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 10.01.2019 tarihli ve 2/49
    sayılıkararı gereğince hazırlanan Kurumsal Yönetim Uyum Raporu (KYUR) ile Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (KYBF)’ndan
    meydanagelen Kurumsal Yönetim Raporları incelememize sunulmuş olup, Tebliğ’in 9’uncu maddesi uyarınca' a) Finansal
    Tablolar,Faaliyet Raporu ve Kurumsal Yönetim Raporları’nın tarafımızca incelenmiş olduğunu, b) İşletmedeki görev ve
    sorumlulukalanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Finansal Tablolar ve Faaliyet Raporu ile Kurumsal Yönetim
    Raporları’nınönemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması
    sonucunudoğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini, c) İşletmedeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip
    olduğumuzbilgiler çerçevesinde' · Tebliğ uyarınca TMS/TFRS’ye uygun olarak hazırlanmış Finansal Tablolar’ın,
    konsolidasyonkapsamındakilerle birlikte Şirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kâr ve zararı ile ilgili
    gerçeğidürüst bir biçimde yansıttığını, · Tebliğ uyarınca hazırlanmış Faaliyet Raporu’nun, Şirketimizin gelişimi ve
    performansıile konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte finansal durumunu, karşı karşıya olunan önemli riskler ve
    belirsizliklerlebirlikte dürüstçe yansıttığını, · Kurumsal Yönetim Raporları’nın, SPK’nın Kurumsal Yönetim
    İlkelerindeve ilgili düzenlemelerinde belirlenen kriterler doğrultusunda paydaşlarımıza kurumsal yönetim
    uygulamalarımızhakkında yeterli bilgiyi sağladığını kamuoyunun bilgisine sunar, yapılan açıklamalardan dolayı
    sorumluolduğumuzu beyan ederiz. Saygılarımızla, KORDSA TEKNİK TEKSTİL A.Ş. Mehmet SAMİ Denetimden Sorumlu Komite
    Başkanı Finansal Raporlamadan Sorumlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Semiha YAŞAR Denetimden Sorumlu Komite Üyesi
    FinansalRaporlamadan Sorumlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali ÇALIŞKAN CEO (Chief Executive Officer (Genel Müdür) -
    İcraKurulu Başkanı) Fatma Arzu ERGENE Genel Müdür Yardımcısı, Finans ve Tedarik Zinciri

kordsa da ciddi bir düzeltme bekliyorum.

: *KORDS 4. Çeyrek Net Dönem Karı 152,970,598 TL

senelerdir ciddi bir satış yememiş düzeltme yapmamıştı, öyle ufak geri çekilmelerle atlanılmaz.

Gelen bilançolara baktıkça bu başlığı açtığımızdan bugüne hiç yanlış tercihim olmamış
    umuyor ve diliyorum ki prkmede de doğru yapmış olayım.
    zaten faaliyetiyle ilgili öyle aman aman bi beklentim yok
    teknikte de benim argoca çıkış için temel atılıyor dediğim teknikçilerin çanağa kulp takılma dediği olay yaşanıyor.

Sayfa 89/531 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •