Sayfa 89/505 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 705 - 712 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun zamandır DMO sıparısı gelmıyor, şirketımızın uretım kapasıtesı durdu mu ? yurtdısına satış yapabılıyormuyuz ? bu konuda nasıl bılgı edınebılırız, hıcmı ıstıhbaratı olan yok
    Var ama kısmı olarak , yazarsam manupule olur , yazamam )

2.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    ahanda patron gelmiş

3.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Bu hissenin asıl yükselmeme nedeni bu sanırım.İlk pandemi vesilesi ile bir vurgun yapılmış dünyada onca insan kayıp giderken bu hayattan.Çoğu yatırımcı da itiraf edemese de tekrar bir alevlenme olsa buna bağlı hisse uçsun derdinde.Bu zihniyetle de hisse yükselmiyor ilahi adalet diyelim.
    Az önce 3. Aşımı oldum. Çünkü tek tedbir bu ve maske

Eğer bir şey yasanacaksa, tedbirini alırım. Ve bunu en az zararla yada kazanca dönüşmesi için çabalarım.

Omicron kesin gelecek. Buna engel olunamaz... Ben cagirmiyorum, kendisi geliyor. Corona bitti denildiğinde de elimde RTA vardı. Çünkü enzim için bu hisseyi aldım. Corona beklenti değil benim için. Çünkü uzun vade yatirimciyim . A1 life hissemizi yada A1 kapital hissemizi satıp, devbur enzim tesisi kuracağımız inanıyorum

İlahi adalet ile 240 TL olacak inşaallah
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. RTA nın 150 milyon USD lik enzim ihracatı yapıp ülkemize katma değer sağlayacağı günleri hayal ediyorum. 1000 insanımızı istihdam edeceği günleri hayal ediyorum. Devletimize bol bol vergi verdiği günleri hayal ediyorum. Kızılay'a hibe enzim yardımı yapmasını hayal ediyorum

İnşaallah RTA yönetimi de hayal ediyordur
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Az önce 3. Aşımı oldum. Çünkü tek tedbir bu ve maske

Eğer bir şey yasanacaksa, tedbirini alırım. Ve bunu en az zararla yada kazanca dönüşmesi için çabalarım.

Omicron kesin gelecek. Buna engel olunamaz... Ben cagirmiyorum, kendisi geliyor. Corona bitti denildiğinde de elimde RTA vardı. Çünkü enzim için bu hisseyi aldım. Corona beklenti değil benim için. Çünkü uzun vade yatirimciyim . A1 life hissemizi yada A1 kapital hissemizi satıp, devbur enzim tesisi kuracağımız inanıyorum

İlahi adalet ile 240 TL olacak inşaallah
    Otobanda hız göstergesinde görülebilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şahocum şimdi dmo'dan hiç kit siparişi alamadığımıza göre 4. çeyrek hiç kar edemeyecekmiyiz rta tarafından

sen 3 öeyrek toplamı 150 , 4 çeyrek toplamı 200 bekliyordun (zaten 9 aylık tahminin çöp oldu)
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun zamandır DMO sıparısı gelmıyor, şirketımızın uretım kapasıtesı durdu mu ? yurtdısına satış yapabılıyormuyuz ? bu konuda nasıl bılgı edınebılırız, hıcmı ıstıhbaratı olan yok

7.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    kardes yazsana, gercekten ıyı seyler duymaya ıhtıyacımız var.. merka etme kımse kızmaz

8. Külyutar Bey alıma geçti sanırım.

Sayfa 89/505 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •