Sayfa 89/167 İlkİlk ... 3979878889909199139 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 705 - 712 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

Haydi be, bugün de isteksizsin, diğerleri ile olumsuz yönde ayrıştın. Tek rakibin artık kamu bankaları.
    Who, baby, Who Will Save The World?

2. 19.20 den girdim.hayırlısı. banka rallisi yeniden başlarsa ki nebati rallisi de diyebiliriz. Yukarı gider. Başka alternatif yok. Kur korumalıya alternatif olarak borsayı coşturacaklar. Dövize gitmesin millet diye.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bankalarda 4 saatlik MACD dipten dönmek üzere. 22-24 Lira arası kocaman bir açıklık var. Bakalım neler olacak?

Dil aslandır, yatar eşikte...

4.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Bankalarda 4 saatlik MACD dipten dönmek üzere. 22-24 Lira arası kocaman bir açıklık var. Bakalım neler olacak?

Garanti 1.04 dolar seviyesinde. Zaten bbva 0.83 $ dan topladı.
    Dogru dürüst bir artıs yok.
    Bu arada isbank dolar bazlı yüzde 100 yaptı.
    Akbank-ykbnk yüzde 50 yapti.(dolar bazlı)
    Garanti buna tepki vermesi lazım.
    Zaten halka açıklıgi yüzde 14.
    Üflesen gider. Tüy siklet.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

5. Tarihsel olarak bakarsak Garanti bunların hepsinden daha yüksek oranlardan (F/K, PD/DD) işlem görmüş. Bu bakımdan hepsinden ucuz. Ben de bu yüzden aldım...

Zaten uzun vadede risk sıfır diye düşünüyorum...

Buyrun, xBank vadelileri twitter da paylaşılmış,

7. Vadelilerin hisse cirolarındaki yeri borsamızda çok düşük. Herhangi bir etkisi olacağını sanmıyorum...

8. Forex veya VİOP'da sadece amatörler para kazanacağını sanabilir. Bu tip piyasalarda oynayanların %97'si para kaybediyor istatiksel olarak. Bunlar bankalara/aracı kurumlara komisyon kazancı sağlamak için kurulmuş piyasalar. Kimse kimseyi zengin etmeye çalışmıyor. 2.x F/K oranına sahip, yılsonunda 1.X F/K oranına sahip olacak bir hisse ile oynayıp para kazanacağını düşünen varsa hayal aleminde yaşıyordur...

Sayfa 89/167 İlkİlk ... 3979878889909199139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •