Genel Kurulda Oylamaya sunulan Maddeler:
Küçük Yatırımcının hakkını helal etmesi.
En fazla beklentim bu [emoji1787].
Şaka bir yana Sermaye Tavanı yükseltilmişti.Bedelsiz bir ihtilam dahilinde.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Patronuda aracı kurumuda bunlara yol vereni de.....
sadece küçük yatırımcı degil uzun vadecide olduk. [emoji28]SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık sözün bittiği yerdeyiz.Hayatımda ilk kez bedfua edeceğim ama onu da adil olarak yapıyorum.Şu süreçte yaşadıklarımız da yatırımcı olarak ben kötü niyetliysem ve haykırışımda haksızsam Allah beni sevdiklerimle imtihan etsin.Tam tersi bu yaşanılanlarda art niyet,görmezden gelme,aldatmaca adını siz koyun her ne suistimal varsa Rabbim buna neden olanları sevdikleriyle sınasın ve gün yüzü görmesinler.Artık yazacak ta başka birşey kalmadı.
Tiksindim artık hakiki manada..
Siyasal Islamcı yöneticilerinden de, Ulu Önderin arkasına saklanıp siyaset yapanlarından da ... Zihniyet değişmedikçe düzen hep aynı olacak düzülende....
Bu ülke bizim sahip çıkmakdan başka çaremiz yok.... SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsanın tadı kaçtı.2021 yılı aynı tarihlerdeki olmaz diye umarım. froto 'da 7 ay zararda beklemiştim. artık burda ne kadar zaman belli değil gözüküyor.
dün demek ki, yatırım firmalarında doas için mal boşaltma zamanıymış.
bu seferde uzun zaman bekleyeceğimizi düşünüyorum. bu bekleme doas ile ilgili değil. borsa iyi değil.
ben paranın borsadan kazanılacağı taraftarıyım her zaman.
altın döviz mevduat pek sevmem.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yer İmleri