Sayfa 89/903 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 705 - 712 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hsbc başkanı takip etmek sende dostum... arada bir bize bilgi verirsin..
    hatta şoyle baktım 10.11.2022 patronun ilk mal sattığı dönemden itibaren 4milyon lot alınmış bu lotların ortalamaları 214 lira

4milyon lot az değil neredeyse takasın %14 ü demek izlemedeyiz
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Kaçtan satar bunlar acaba? ��
    yani gönül ister ki çok yukardan satsınlar ama hisse çıkışa geçtiğinde de alacaklara benziyorlar öyle bir izlenimi var..

Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Bizim eski ortak know3 diğer tarafı can siperane savunuyor. İyice Alfasi oldu. Gesaniler cepheyi korumaya devam. Yalnız şu bedelsiz başvurusunu baya geciktirdiler. Acaba diyorum önce arz haberi gelir sonra biz uzaya doğru yol alırken çok şişen hisse fiyatı için piyasaya bölünme başvurusu haberi verirler falan filan. Boş kalınca uyduruyoruz mecbur ����
    bedelsiz başvurusu eli kulağındadır bugünkü endeks düzeltmesinde ky biraz Gesan aldı 2 gün daha ileri atabilir ne güzel hacim bitiyordu alan almıştı satan satmıştı. 2 gün daha bekleriz sıkıntı yok

4. Bence bedelsiz hesapta yoktu ama patronlar 2.5 milyon lotu rahat satabilmek için aceleyle ortaya cıkardılar. Biraz daha zamana yayarlar bedelsizi bence...

5. yabancı alaıma geçtiğinden deri tahtacıda sert aşagı basamıyor korkudan galiba yoksa bugun bi eksi 5-6 vardı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Bence bedelsiz hesapta yoktu ama patronlar 2.5 milyon lotu rahat satabilmek için aceleyle ortaya cıkardılar. Biraz daha zamana yayarlar bedelsizi bence...
    Çok keyfiyeti yok bu zamana yaymanın...YK kararından itibaren 1 ay süreleri var...

7. HSBC neyi aliyorsa ikj üç taban daha yapıyor genelde. Bizde farklı olur İnşallah. Sasa alıp duruyordu 130larda

8. Arkadaşlar umut Sarıkaya nin bir karikatürü var, gülücüge odaklan diye 😂 bizde faaliyetlere odaklanmaliyiz...

Sektörde sorun var mi? Yok..

Şirkette major bir sorun var mı? yok..

2023 te ciro patlaması beklentimiz devam ediyor mu? Ediyor..

Europower arzı yakın mi? Yakin

O kadar çok şey var ki yazmaktan sıkılıyorum.

Faaliyetlerinde sorun var ise satıp geçelim ama gerisi ilizyon...

Fiyata değil üreteceği nakite odaklanmak lazım.

Özellikle son çeyrekte serbest nakit akışı çok çok önemli olacak.

Bol kazançlar.

Sayfa 89/903 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •