Sayfa 89/218 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Forumda secim sonuclarini, kanun maddelerini alt alta yazip savunmaya calisan tipler var.

Bakalim utanacaklar mi?

19 Nis
    mehmettuluce4†@mehmettuluce4
    Cahil Halk Partisi daha once muhursuz zarflar sayilsin diye dilekce veriyor.
    Muhursuz zarf bahane ulkeyi karistirmak sahane... darbecilikten alin bunlari iceri
    Secim bitti, yenildijiz.isimiz gucumuz var, sizin zırıltinizi dinleyecek halimiz yok.
    Yakisti mi sinci Memet abi???? Memet abinin de durustlugu buraya gaddermis....

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

http://www.yeniyon24.com/islamcilari...ece-ohaa-ohaa/

Ne dedik, tapeler, videolar...Abowww....Erken basladilar...Gozlerinize inanamayacaksiniz...
    burayı okunlara kısa bilgi:
    yeniyön denen site fetöcülerin (emre uslu vs sürekli linkini veriyor)

cem küçük ün @cemkucuk55
    twitter hesabı https://twitter.com/cemkucuk55

yani yalan dolan.

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

http://www.yeniyon24.com/islamcilari...ece-ohaa-ohaa/

Ne dedik, tapeler, videolar...Abowww....Erken basladilar...Gozlerinize inanamayacaksiniz...
    O kadar janjanlı tapeler (Videolar) varsa paralı site kurup yayınlasınlar hem memleket kazanır
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Videolar cikinca bu sefer fotomontoj diyecekler...
    İyi montajlarlarsa bol seyirci çeker, aksiyon filimleri her daim seyircinin ilgisini çekmiştir, ayrıca videoları lütfen katogorilerine göre yayınlasınlar

Bir laf "yiyin birbirinizi ete para vermeyin s... birbirinizi g.... para vermeyin" işte şuanki Fetö ve AKP savaşının özeti bu...

Çekirdek çitleyerek izliyorum...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Ben size didim olumm...Referandumdan gatmerli hayir cikti...

6. Tabi buradan erken secim olur, Akp iktidardan duser, Chp-Hdp-Aksener-Feto-Gul-Davutoglu iktidara gelir diye dusunen avucunu yalar...

Bu durumda, bu ulke felakete suruklenir.

Huluti geregini yapar...

7. Chp AYM'ye goturur, oradan da bir sonuc cikmaz.

AIHM'ye goturur, oradan 2 sene sonra iptal yonunde bir karar cikar. Bunun baglayiciligi yok.

Burada arastirilmasi gereken, guneydogudaki sandiklarda gorev yapan sandik musahitleri. Mhp'nin bu bolgede kac musahidi var? Akp'nin musahitlerini kim neye gore belirledi? Tayyip agamin bu musahitlerin belirlenmesinden haberi bile olmadigina inaniyorum.

nööri bey ilk defa katıldığım bir şey yazdın.

suç ve ceza en iyi roman mıdır bilemem ama şimdiye kadar okuduğum en iyi roman. dostoyevski daha önce aynen böyle bir cinayet işlemese bunu kesinlikle yazamazdı. o kadar gerçekçi. hatta vicdanını bunu yazarak rahatlattı. savcıya söyleyemediklerini romana yazdı.

şimdi gelelim

nööri bey rakı da diyon evet de diyon. akpliyim diyon tam laiklik de diyon. karga hikayesi tam olmuş.

şimdi sana sorum: tayyip bey 15 sene içinde bu kadar badireden sonra ülkede laikliğin gereğini öğrenebildi mi? yani laiklik bu coğrafyada ülkeler için oksijen kadar önemlidir, kıvamına geldi mi?

ben de kendimce onu çok iyi tanırım. bir şeyin gereğine çok inanmışsa onu çok fazla dile getirmez. alttan alttan işler geçer.

Sayfa 89/218 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •