Sayfa 890/1223 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

tl yi dünyanın rezerv parası yapacaz abd yi şak diye çil yavrusu gibi dağıtacaz derse 250000 bp beklerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    annemle konuştum az evvel telefonda şok oldum...benim memleket antep ve ilk kez böyle birşey duyuyorum ben bugüne kadar görmedim duymadım antepte böyle birşey...

KARPUZ bildiğimiz KARPUZ 1/4 veya 1/2 olarak satılıyormuş...şok oldum ya...insanlar alamıyor oğlum diyor annem...üzüm diyor 6 tl ki antepte üzüm bağları çoktur üzüm boldur...nereye gidiyor bu ülke ya?

yaşım 41 ben böyle birşey görmedim duymadım memleketimde...bu akşam yola çıkacağım bakalım ailemin yanına gideceğim inanamadım ya....

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    10 i$ günü önce sanırsam geldi talimat da malesef pıçağı ters tutmu$lar,
    çizelim derken 7'24 zorladı $ kestiler eli kolu bacağı ayağı budu.. ))
    Merkezin poz katacağını sanmam.
    Dolar çok düşmez ise, tüm alışları ile mezbağaya, pardon uzlaşmaya gidecektir.
    Kar zarar hesabı yapmıyor.
    Piyasayı dengelemeye açlışıyor. bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Rasyonel politika güdecektir mb.
    Enflasyon eşitlemesi için enaz 25 baz puan bekliyorum ben.
    hiperaktif davranacaksa 50 baz puan da olası.
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çok agrasif olacam derse 225 bp bekliyorum ben.
    İçerdeki adam bunnarı paketleyip yerel seçim öncesi teslim etmek isterse,
    800+ bp ile mortlatabilir 'medya+muteAhhid' havuzlarını ve dahi e$liğinde tabelalarını..
    vAkİt yeterli, süper timing zamanlaması olur, sonraları da dötüyle güler millet bunnara..
    Caizdir ).

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    annemle konuştum az evvel telefonda şok oldum...benim memleket antep ve ilk kez böyle birşey duyuyorum ben bugüne kadar görmedim duymadım antepte böyle birşey...

KARPUZ bildiğimiz KARPUZ 1/4 veya 1/2 olarak satılıyormuş...şok oldum ya...insanlar alamıyor oğlum diyor annem...üzüm diyor 6 tl ki antepte üzüm bağları çoktur üzüm boldur...nereye gidiyor bu ülke ya?
    Kayseri Ticaret Odası başkanı bu sene para kazanmasakta olur buyurmuş. Devletin milletin yanındayız demiş. E ben senden daha çok devletin milletin yanındayım beyefendi. O zaman fiyat arttırmayın kardeşim. Ama Tüik bey diyeceksiniz değil mi.

6. siğaradan ithal verği almıyoz ama içimizde 18 kitliyoz,yumurtaya bile zam geldi de siğaraya neden gelmiyor yaww
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. vıop zamanı degıl hısse zamanı datagete dıye bagrdım burda ...mavı mavı masmavı gozlerı boncuk mavı bır gordummm asık oldummm

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

yaşım 41 ben böyle birşey görmedim duymadım memleketimde...bu akşam yola çıkacağım bakalım ailemin yanına gideceğim inanamadım ya....
    itibardan tararruf etmezler.. ama millete kapuzun çeyreğini yiyin derler.

neyse torunlarımıza bunuda anlatırız.

2018 senesinde çarşıda pazarda çeyrek karpuz alabiliyorduk diye.

Sayfa 890/1223 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •