Fıtch: Türkiye'de faiz indirim döngüsünün sona ermeye yaklaştığına inanıyoruz - matrıks
fıtch: Türkiye'nin yılın 2. Yarısında ödemeler dengesinin istikrarlaşmasını bekliyoruz,fakat aşağı yönlü ciddi riskler var
Fıtch: Türkiye'de faiz indirim döngüsünün sona ermeye yaklaştığına inanıyoruz - matrıks
fıtch: Türkiye'nin yılın 2. Yarısında ödemeler dengesinin istikrarlaşmasını bekliyoruz,fakat aşağı yönlü ciddi riskler var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fitch: Türkiye'de Şubat sonundan beri döviz rezervlerinde düşüşle birlikte zayıf para politikasının güvenirliği ve negatif reel faiz oranları, daha fazla dışsal baskı risklerini artırıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan
asıllı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin 4 pilot, bir şirket yöneticisi ve 2 hostesin yargılandığı davada, tutuklu 5 sanığın tahliyesine karar verildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Son durum :
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri