Sayfa 890/1001 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Fıtch: Türkiye'de faiz indirim döngüsünün sona ermeye yaklaştığına inanıyoruz - matrıks

fıtch: Türkiye'nin yılın 2. Yarısında ödemeler dengesinin istikrarlaşmasını bekliyoruz,fakat aşağı yönlü ciddi riskler var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fitch: Türkiye'de Şubat sonundan beri döviz rezervlerinde düşüşle birlikte zayıf para politikasının güvenirliği ve negatif reel faiz oranları, daha fazla dışsal baskı risklerini artırıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan
    asıllı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin 4 pilot, bir şirket yöneticisi ve 2 hostesin yargılandığı davada, tutuklu 5 sanığın tahliyesine karar verildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Bu konularla pek ilgili olmasam da!Benim bildiğim,cuma perşembe günü öğle namazından sonra başlar .Niye hayırlı cumalar temennisi cuma sabahları yapılır?Perşembe öğleden sonrası heba edilir?24 saat hayırlı geçse daha iyi olmaz mı?
    Yoksa yanlış mı biliyorum?
    Vurgu Ahmet G.'de üstad...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Son durum :

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 890/1001 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •