Originally Posted by Tunç21 Bugün kağıdı direkt tahtacı baskıladı yapı kredi den Ama ben sana dedim bu tahtaci diye sen investte ky dedin enginim😀
Abi diğer günler için demiştim abim bugün dedim mi😅
Originally Posted by Tunç21 Abi diğer günler için demiştim abim bugün dedim mi😅 Yanlis hatirliyorum o zaman kardesim
Abi sabah ilk açılışta baktım ky baskılıyor tahtacı daha sonra dümeni ele geçirdi beni bilirsin abi kimsenin malında gözüm koy ALLAH nasipte etmesin
Originally Posted by Tunç21 Abi sabah ilk açılışta baktım ky baskılıyor tahtacı daha sonra dümeni ele geçirdi beni bilirsin abi kimsenin malında gözüm koy ALLAH nasipte etmesin Tahtaci cok akilli aslinda yukseklerde bunu yapamayacagini bildigi icin yukseltmiyor
Originally Posted by Webster Gozum tromboza bagli yuksek tansiyonum var receteli kan sulandirici kullaniyorum Bu sebeple yuzde 40 engelli raporumda var Yeterlimi Işıklar içinde uyu üstadım...
Originally Posted by cow_boz Işıklar içinde uyu üstadım... Ölmedim henuz caki O nasi laf nur icinde uyu der gibi 😀
Originally Posted by Webster Ölmedim henuz caki O nasi laf nur icinde uyu der gibi bu çaki mi? tipi mi? gönül'ün yanına gönderecek tetikçi mi arıyor ..
Forum Rules
Yer İmleri