Sayfa 891/1000 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. biz demokrasiye inaniyoruzda basta senin agababan ve partizan kardeslerin son 18 yildir sabah aksam insanlara kufrettti ,ayristirdi,ulkenin kuruculari dahil kim varsa saygisizligin daniskasini yapti…,yalan sizde,iftira sizde,baski sizde,milletin sectigine kumpas kurup yalanla secim iptali sizde,secilene saygiyi biz duyacaz ha sitttir ordan.simdi gelmis burda utanmadan saygidan bahsediyosun…. bu kin bitmez olum.siz saygi duyulacak vatan evlatlari degilsiniz…. sevilecek hic degilsiniz….burasi sizin IQ seviyenizin cok ustunde bi platform git baska yerde milleti kandirmaya calis….

2. Saygideger forumdaslarim, muhatap alinacak insanlar degil, cevap vermeyin.Havlayip havlayip sussunlar. Nefes ve soz tuketmeye degmezler. Yuzlerine tukursen yarabbi sukur derler. Allah insani nankorlerden korusun.

Herkes tersini söylesede covid henüz bitmedi. Bir doktorumuzu daha kaybettik. Tedbirlere devam

https://mobile.twitter.com/CenapCevli

“Birkaç gün önce tweetini paylaşmıştı "Çok ağır bir dönem geçiriyorum. Entübe olmamak için sürünerek çaba gösterdim. #Covid19 yoğun bakıma gireceklerin kolay okuyup faydalanacağı kısa el kitabı yazacağım" diyerek.

Genel Cerrah Op. Dr. Salih Cenap Çevli maalesef hayatını kaybetti.”
    Translate Tweet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Herkes tersini söylesede covid henüz bitmedi. Bir doktorumuzu daha kaybettik. Tedbirlere devam

“Birkaç gün önce tweetini paylaşmıştı "Çok ağır bir dönem geçiriyorum. Entübe olmamak için sürünerek çaba gösterdim. #Covid19 yoğun bakıma gireceklerin kolay okuyup faydalanacağı kısa el kitabı yazacağım" diyerek.

Genel Cerrah Op. Dr. Salih Cenap Çevli maalesef hayatını kaybetti.â€
    Translate Tweet

Allah rahmet eylesin..havalar ısındı hepimiz gevşedik ancak bu virüs hala iş başında.....Ayrıca burada insanlar temel anlamda;dolar-tl nin geleceği arada da bazı güncel konular hakkında sohbet ederken,kör gözüne parmak bir iki kişi devamlı gelip iktidar güzellemesi falan yapıyor birde insanları eleştirmeye kalkıyor..

Yahu ben burada hiç sizden başka A partisi yok M partisi yok o yok şu anlatıp kendi görüşündeki siyasi partiyi övmeye veya savunmaya çalışanı görmedim h
    Hadi canım muhabbet başlıklarına gidin kendiniz çalın kendiniz oynayın bırakın insanlar burada bari biraz sizden uzakta hoşça vakit geçirsin muhabbet etsin..

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Genel Cerrah Op. Dr. Salih Cenap Çevli maalesef hayatını kaybetti.â€
    Translate Tweet

Ocak ayında salgın çindeyken tüm yakınlarımı uyardım,maske aldırdım,martda ilk vaka ile tüm yakınlarımın evde oturmasını sağladım,kendim de 70 gündür evdeyim 3 kez dışarı çıktım,hemen her şeyi migrosun eve servisi ve kargolarla idare ediyorum.Annemi bile ziyarete gitmedim o da aynı şekilde idare ediyor aynı şehirdeyiz.Şimdi en yakınlarım bana şikayet ediyor sağlık bakanlığının bu iş bitiyor meailnde açıklamaları ve kendi çevrelerinde insanların kurallara uymamaları neticesinde e kimse uymuyor ki diye düşünüyorlar.Arkadaşlar bu iş şuna benzer misal kanser oldunuz ilk kür kemoterapiyi aldınız dayanılmaz ağrılar kusmalar falan kemoterapinin tüm yan etkileri oldu.Doktor gelecek ay ikinci kür kemoterapi var dedi ya böyle de yaşanmaz ki ben gitmiyorum diyebilirmisiniz.Aslında kimse sizi zorlamıyor isterseniz gitmeyebilirsiniz ama gitmek zorundasınız ve gidersiniz.Bu iş de aynı salgının kendi doğası var şu anda bitmedi kurallara uymazsanız gene artar ve canınıza okur.Sonra sağlık bakanı tvlere çıkar virüs çok akıllı falan der hayır virüsün aklı yok sen salaksın sadece.Şimdi ekonomi çok kötü sistem açılmak zorunda yoksa ekonomi çöker falan diye düşünenler olabilir.Ben salgın öncesinde ailemle çok sık dışarda yemek yerdim.Üç aydır o sektöre bir liram geçmedi salgın bitene kadar da beş kuruş o sektöre harcamam.Her hafta en az bir kez avm ye giderdik giriş çıkışımız 500 ila 1000 lira arasında para harcardık o sektöre de salgın bitene kadar bir kuruşum geçmez.Turizm için de durum aynı.E benim gibi yapacak binlerce orta sınıf vardır bu sektörleri çalışanları mı kurtaracak sokaklarda ekmek parası için bulunmak zorunda olan insanlar mı para harcayacak.Sistemin açılması için salgının bitmesi şart yoksa olmaz bunu ekonomi yönetiminin de hükümetin de anlaması şart yoksa gene çok acı bir tecrübe yaşayacağız normale dönelim derken ikinci tokatı daha da acı bir şekilde yaşayacağız.Benim tüm hazırlıklarım ve önlemlerin bu yönde devam edecek.

6.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    biz demokrasiye inaniyoruzda basta senin agababan ve partizan kardeslerin son 18 yildir sabah aksam insanlara kufrettti ,ayristirdi,ulkenin kuruculari dahil kim varsa saygisizligin daniskasini yapti…,yalan sizde,iftira sizde,baski sizde,milletin sectigine kumpas kurup yalanla secim iptali sizde,secilene saygiyi biz duyacaz ha sitttir ordan.simdi gelmis burda utanmadan saygidan bahsediyosun…. bu kin bitmez olum.siz saygi duyulacak vatan evlatlari degilsiniz…. sevilecek hic degilsiniz….burasi sizin IQ seviyenizin cok ustunde bi platform git baska yerde milleti kandirmaya calis….

müthişşşşşşşşşşşşşş
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

7.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    biz demokrasiye inaniyoruzda basta senin agababan ve partizan kardeslerin son 18 yildir sabah aksam insanlara kufrettti ,ayristirdi,ulkenin kuruculari dahil kim varsa saygisizligin daniskasini yapti…,yalan sizde,iftira sizde,baski sizde,milletin sectigine kumpas kurup yalanla secim iptali sizde,secilene saygiyi biz duyacaz ha sitttir ordan.simdi gelmis burda utanmadan saygidan bahsediyosun…. bu kin bitmez olum.siz saygi duyulacak vatan evlatlari degilsiniz…. sevilecek hic degilsiniz….burasi sizin IQ seviyenizin cok ustunde bi platform git baska yerde milleti kandirmaya calis….
    İnsanı çileden çıkarıyorlar, bunu bilinçli yapıyorlar, saygı duyacakmışım, bir de direktif veriyor, engeli basacaksın görmeyeceksin böyle tipleri bir de gurbetçiymiş, çok seviyorsan necip milletini gel onlarla beraber kek ye, bahçelerde yuvarlan.

8. Az bir dolarım vardı, sabah ilk iş işbank atm'sinden çekmek oldu hepsini, merhaba yastık altı.

Sayfa 891/1000 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •