Tüm ortaklara selamlar uzun bir aradan sonra bugün eggübre serüvenine tekrar başladım geçmiş zamanlarda yorum yapmak dan ziyade yazılan yorumları okuyordum artık bende kendimce yorumlarım ile fikir alışverişinde bulunmayı düşünüyorum hepimize güzel bir gelecek diliyorum perşembe günü genel kurul toplantımız var bakalım bizi herhangi bir süpriz bekliyormu?Zira kardeşi bağfaş çok hareketli bakalım bu yukarı yönlü hareket bizede yansıyacak mı hep beraber göreceğiz YTD
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
ne olacak temmettü onaylanacak .şirkete para lazım ,vinçler için bakalım neler çıkacak genel kuruldan bedelli yaparlarsa da şaşırmam ...
Bu hİssede bedelsİz de olsa bedelli de olsa olumsuzlayanlar var.
Bunun hiç olumlu yani yok mu yahu.
Hep olumsuz bakinca dua hÜkmÜne geçip yillardir sÜrÜndÜrÜyor.
Ya iyi konuşalim ya da sÜkut.
Kaç gündür hisseyi yukarı çekip veriyorlar, tahtacıdan başkası değil, daha önce de yazmıştık büyük olasılıkla Bagfs bedellisine hazırlık, bizim tahtadan çıkartacaklarını mı düşünüyorlar, üç kuruşu da cebinizden koyun, ayıp yahu.
Yarına genel kurulda temettü onaylanır, başka da bir şey olacağını sanmıyorum, gündem beli zaten, 70 üstünde kurula gitmesini dilerdik ama bastıkça basıyor, Bagfs bedelli işi bitince rahat nefes alırız gibi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dün %3 düştü, bugün hiç tepki vermiyor, bugünkü genel kurula katılan olursa bunu sorgulayıp, selamlarımızı iletsinler bir zahmet.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Genel kuruldan haber var mı?
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri