Sayfa 892/1002 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Garanda citi alici ya bunlar varya.. Baktilar ky sortu giymis al sana cort. Adamlar gevseme bile yapamiyor makas daralmis

2. Ttspor yine tavan 😀😊

Vay anasına sayın seyirciler

Pegasus Trabzon spor ile malı kütlüyorlar millete
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Puffffff planın ne abi ?
    Iki secenek var

Ya poz artiracagim. Bunun icin teminat lazim. Para yok. Hatun verir mi acep [emoji3]

Bir diger secenek hic ellesmem yarin marjine duserim biraz hisse satar beklerim

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hocam buradaki yanlış algı sanki burada oynayanlar tek yöne işlem yapıyor...
    Burada yazanların birçoğu bu işi uzun zamandır yapıyor ve öyle 5-10 bin puan yemez...
    Ben long düşünmüyorum buradan ama dün kapanışta 113.850 den long oldum... Kapattım ve şu an 116.595 ortalamadan short oldum...
    Ne çöküşcüyüm ne uçacak modundayım...
    Bu hareketin tepki olmadığının anlaşılması için belirli ortalamaları geçip üzerinde günlük haftalık kapanışlar yapması gerekli...
    Bence tepki...
    Sebebi FED istediği kadar para bassın FK olmayan şirketler göreceğiz ve en büyük dayanağım bunu söylerken geçmişteki krizlerde bulunan biri olarak tepki ve yükselişlerin hep karıştırılması... Geçmiş grafikler ışık tutar bu gibi durumlarda...
    Sercann ‘ın dediği gibi katıksız bir yükselişte olabilir FED den dolayı ama önce görmek gerek...
    O sırada da iş işten geçmiş olabilir napalım canımız sağolsun...
    O yüzden lütfen burada laf sokmayı bırakıp fikirlerimizi , grafiklerimizi paylaşalım ...
    adamın fikir paylaştığı yok ki

5 lot hissesi var senerlerce beklemiş bekler

gelmiş viop topiğinde ahkam kesiyor

ona yeğen diyor buna maraba diyor

5 tane hissesi 0.95 prim yaptı diye yerşnde duramıyor ne fikri

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Tüm alınan mallar direk soğuk havaya 7 yıl dursunlar orada...[emoji173]
    7 yıl bolluk mu var şinci

6.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Burayı takip eden panikler satar sif bu cokusculer yüzünden ne yapsınlar evde kapanıp felaket tellaligi yapıyorlar endeks düştü gu yerlere gidiyor son surat
    sayın e.yeğen evde kapananların senaryo ürettikleri fikrine katılırım kendilerini çok dinlediklerinden. fakat endeks tepeden düştüğü yere nasıl gelsin evde kapanmak zorunda kalanların piyasaya olan etkileri yüzünden. ha gelirse balon olur yani gelmez değil. ben 2020de gelemeyeceğine hatta dipleri birkaç kez geliştireceği yönünde düşünenlerdenim. bunun adına felaket tellallığı derseniz bu sizin düşüncenizdir...zaman zaten bize gösterecektir ya kaybederek ya da kazanarak. siz doğru düşünüyorsanız ben biraz para kaybetsemde kazanmış olacağım. ben doğru düşündüysem biraz para kazansamda kaybetmiş olacağım. gördüğünüz gibi hep kazanç yok aslında...iyi tradeler...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,219
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    7 yıl bolluk mu var şinci
    Kıtlık....

Bir zamanlar firavunun rahiplerinde altın cokmus ama buğday yokmuş...[emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Borsa uzun bir maratondur abey
    Önemli olan ayakta durabilmek.. yoksa belli yönümüz, aşada 48bin
    yukarıda 148bin
    arada palanın carpışma yeri ZigZag
    de haydi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 892/1002 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları