Sayfa 892/1001 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop LIV

1. Akşam al sabah sat.

Karanlık odayı bekleyeceğim, düşenler düşmeye devam ediyor genelde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

kredi faizleri arttıkça şirketler kaynak yaratmak için yeni halka arz, hisse satışı falan yapabilir. tabii bu tip haberler en tepelerde gelir.

simitçi kahveci gazozcu halka arzından bahsetmiyorum.

hangileri olabilir?

1- beni en mutlu edeceği ilk sıraya koydum. iş bankası=> yeni yapılanmadan doğacak dev. ishol gibi bir adı olacak.
    2- biraz mutlu edecek oyak grubu => ermaden
    3- bu da olursa şahane olur. sabancı => enerjisa enerji üretim aş.

3. hulkta spesifik bir hareket var gibi...

4. Robotbükücü ayafosfos nerdesin olm yardıma gel gara oğlanlar saldırıyo parçapincik edicekler bizi
    Hamdım Piştim Yandım

5. AB: Türkiye'yi göç konusunda desteklemeye devam edeceğiz

Türkiye'nin "dünyadaki en büyük mülteci topluluğunu ağırlayan ülke olmaya ve onların ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli çabalar göstermeye devam ettiği" ifade edilen açıklamada, AB Komisyonunun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi'nin şu sözlerine yer verildi:

"AB, Türkiye'deki mültecilerin ve ev sahibi toplulukların yanında olmaya devam edecek. Komisyon, üye ülkelere, sahadaki mevcut gerçeklere uygun, istikrar ve güvenliğe büyük bir yatırım olarak 2023 sonrasında da destek seferber etmeyi sürdürmeleri yönünde bir teklifte bulundu. Umarım üye ülkeler arasında konuyla ilgili görüşmeler hızla sonuçlandırılır."
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kredi faizleri arttıkça şirketler kaynak yaratmak için yeni halka arz, hisse satışı falan yapabilir. tabii bu tip haberler en tepelerde gelir.

simitçi kahveci gazozcu halka arzından bahsetmiyorum.

hangileri olabilir?

1- beni en mutlu edeceği ilk sıraya koydum. iş bankası=> yeni yapılanmadan doğacak dev. ishol gibi bir adı olacak.
    2- biraz mutlu edecek oyak grubu => ermaden
    3- bu da olursa şahane olur. sabancı => enerjisa enerji üretim aş.
    is bankası birlesmesi nasıl olacak mesela ansgr ve sise de dahil mi

7. off ODAS a bak kız gibi ya zıplması an meselesi

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Robotbükücü ayafosfos nerdesin olm yardıma gel gara oğlanlar saldırıyo parçapincik edicekler bizi
    Şahitin fosforlu Cevriye yi arkadan kaktırıyorum. Gara oğlanlarla yakın muharebe yapıyordum şimdi geldim buyur datlım

Sayfa 892/1001 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •