İstanbul Tower ın satışı olabilirmi? Böyle bir söylenti dolaşıyor.. Hissede gözünü yukarı dikmiş gibi
İstanbul Tower ın satışı olabilirmi? Böyle bir söylenti dolaşıyor.. Hissede gözünü yukarı dikmiş gibi
bu hissenin bu günkü hareketine bakıyorum aynı kazı kazana benziyor bu hareketi yaptıranlara söyleyecek uygun bir terim arıyorumda bulamıyorum ben spk olsam bu adamlara borsadan ebedi işlem yasağı getiririm bu bir çakallıktan başka birşey değil onun için sokaktaki vatandaş borsa için kumar diyor bu hisseyi gözaltı pazarına atmak lazım bu kişilerede mutlaka ne kazandılarsa misliyle ceza verilmeli
Hissenin borsadaki hareketini yapanlar tüm hisselerde yapıyor. Anacak ygyo bugün borsanın en ucuz gyo şirketi.. Esenyurt Belediyesini n imar planını önce iptal edip sonrada onaylaması şirketin bekleyen %70 i bitmiş İnnovia 4 projesindeki şirkete ait 3600 konutun değerlemesi halen yapılmadı..Yıl sonu itibarı ile tahminen defter fiatı 90-100 tl ye çıkacak şirketin 10 da bir fiatla işlem görmesi tabiiki bir takım speklerin iştahını kabartacaktır.. Şimdilik %400 bedelsizi alıp cebe koymakta fayda var..
Defter değeri 53 TL olmuş.. ama hisse yerlerde.. Borsanın en ucuz defter değeri olan hissesi.. Portföyündeki İnnovia ve İstanbul tower ı faaliyet geçmesi ile birlikte büyük potansiyel barındırıyor.. Bu fiatlardan biriktirmeye devam..
Defter değeri 52 TL F/K 1 in altında.. hala bu fiatlarda inanılmaz
Öğrenme sürecindeyim ve bu hisseyi göz ucuyla takip ediyorum.
Son düzenleme : herzobidunya; 09-12-2024 saat: 17:20. Sebep: imza güncellenmedi
Yeşil Gyo Konkordato İlan Etti ! Peki Bilanço da ne vardı isimli DFG tarafından yapılan inceleme videosu :
https://youtube.com/watch?v=l4v1s24m8O0
#ygyo #Yesilgyo #Konkordato
Yer İmleri