ben dayanamıycam galiba kardemir öküzünün eylül vadelisine shortu yapıştırcam![]()
ben dayanamıycam galiba kardemir öküzünün eylül vadelisine shortu yapıştırcam![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Son düzenleme : ABKA; 28-08-2020 saat: 11:20.
Adama dolartl göçmüş diyorsun. Bunu derken eurotl ye baktın mi diyorum...ama sen de yıl başında 105 binlere iniş bekliyordun, oranın da altına indi,,sen de orada yanıldın diyor..ben bunu derken aracı kurumlar 140-150-160 diyordu..yıllık strateji nedir, nasıl kullanılır bunu da biliyor da..maksat yaptığım eleştiriye karşı eleştiri olsun...ben göçen bir şey yok diyorum, o yıl başındaki stratejinde yanıldın diyor...vizyon farkı işte.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Cevaplar için teşekkürler. Hepinizi seviyorum. Iyi ki varsınız.![]()
Allahtan engellemişim benle değil herkesle kavga ediyormuş...
Gerek yok bu tip insanlara.
-buna öz güven diyelim...
-gün içi tek kelime poz. ifade etmezken gün sonu GÖRGÜSÜZCE PARALARINI BURAYA YAPIŞTIRANA elbette itirazım olur.burada kaybeden varken bu tutum nedir?.benim bu eleştirime diğer arkadaşlardan o kadar itibar puanı da gelir ki(kamunun haklı vicdanı)
-neymiş.1.000 puan demişim.800 olmuş.adam eleştirmek için fırsat arıyor.ben adamın 23.000 puan yanılmasına ,olabilir dedik ama buna kimse ses çıkarmamış.bu da vites artırmış.
Yer İmleri