Sayfa 893/1011 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Altins1 de 1 milyon limit var benim kurumda. Ama nasıl oluyorsa cuma akşam 6 milyon lot çizdiler normalde mümkün olmaması lazım ben anlamadım nasıl iştir. Piyasa yapıcı ziraat dediler çizen teb. Henüz düzenlemeler oturmadı herhalde
    6 ayrı hesap açmıştır,
    yada yatırım fonlarına almışlardır, 6 çeşit fon

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Asels dahil bir miktar azaldım.
    Dışarısının kapalı olmasını klasik holy monday olayıyla şansa çevirdi gibi.
    ben de azaldım, çok azaldım.. asels ve ulker kaldı az miktar, her ihtimale karşı biraz mal olsun diye

cuma kapanışta açtığım longları da kapattım, üste short açtım
    bankalar hareketiyle günün fışkırması tamamlanmıştır diye umuyorum
    artık aşağı/yatay süzülme olmalı

3. Gunluk alis limitimin son kismina ekgyo aldim bakalim.(cuma al sat yaptmistim) . Full oldum yine.. Banka celik petrokimya agirlikliyim.. Kismet.

4. ALTINS1 niye -1,5?

pala eksi kapatma da bugün..tadımızı bozma

6. TEKNİK ANALİZ SANATI ismi altında öncelikle soldaki grafiği yayınlayıp nasıl gerçekleşir diye sormuş bir kaç gün sonra da kendisi ihtimal dahilinde sağdaki grafiği ekrana koymuş bilginize

7.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    ALTINS1 niye -1,5?
    Cuma kapanışta ABNORMAL bi hareket oldu 11.45 e kadar 6 milyon lot çizdi TEB

Normalde gram altın XGLD ile arasında 4 - 5 kademe makas olurdu şu an gram altın 1100, ALTINS1 olması gereken 11.04 alış 11.05 satış ama şu an makas 15 pips yani ALTINS1 şu an 11.15

Piyasa yapıcı piyasayı yapamadı özetle...

Buralardan almaktansa bankadan almak bile mantıklı, çarşı ise çok daha mantıklı muhtemelen.

Ben alırken böyle değildi.

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sosyal MEDYADA Ata YAZMIŞ
    Bas bas paraları şahap la, bidaha mı gelecen sandıkla.. 2022 yılı, 104 milyar basarak atlatılmış görünüyor.
    Seçim tarihi açıklandığı gün, bir devalüasyon daha yaşanacak, ücret artışları böyle geri alınacak.
    Putin'in 20 milyar $ botaş ödemesini 2024'e ötelemesi, saraya yara bandı.
    bu cehape kitle putin adını duyar duymaz öfkeden çatlayacak gibi oluyor, canlı yakalasalar putini lime lime doğrarlar, köpeklere parçalatırlar..

credit suisse başekonomisti zoltan pozsar son raporunda dünyadaki yarılmaya dikkat çekiyor.. G20 içindeki yarılmayı G7 +avustralya karşısında, BRICS +türkiye +suudi +arjantin olarak tarif ediyor.. arada kalan 3 ülke indonezya, meksika ve g.kore de batı ittifakından ziyade doğu ittifakına yakın.. zoltanın deyimiyle, "1dünya-1sistem"den, "1dünya-2sistem"e doğru bir gidişat söz konusu, bunun dolar hegemonyasına hiç darbe vurmayacağını söylemek ahmaklık olur diyor.. dünya ticaretinde ortaya çıkan bütün cari fazla brics+opec elinde toplanıyor, ve dolar sistemine çentik açan gelişmelerden biri majör EM ekonomilerinde ortaya çıkan döviz eksiğiniN BRICS ülke merkez bankaları eliyle giderilmesi.. çin herkesi fonluyor, rusya türkiyeyi, körfez ülkeleri mısırı, suud+çin pakistanı fonluyor.. globalisation vs friendshoring+BRI

çok ufuk açıcı bi yazı, herkese tavsiye ederim..
    https://plus2.credit-suisse.com/shor...z2ndtomzsde0j0

Sayfa 893/1011 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •