Ruslar aldıkları evleri diğer turistlere kiralamak suretiyle darbemi yapıyormuşlar…kazandıklarınıda dolara çevirip ülkelerine götürmeseler bari (:
Ruslar aldıkları evleri diğer turistlere kiralamak suretiyle darbemi yapıyormuşlar…kazandıklarınıda dolara çevirip ülkelerine götürmeseler bari (:
Yabancılar kendileri emlakçı açmışlar Antalya da. Rusların Ukrsynalıların önemli bir kısmı kendi aralarında evleri sezonluk günlük kiraya veriyorlarmış. Otelciler şikayetçi olmuşlar.
Ev satarken yabancıya kontrolsüz satarsan olacağı bu. Hem demografik yapıyı bozarsan, hem de ekonomik düzeni bozarsın.
Düzeltmek te çok zor bundan sonra.
https://www.haberturk.com/fiyatlar-y...609724-ekonomi
Sosyal medyada yazarak, çizerek vatandaşlık görevi yapılmış olmuyor ! Her vatandaş gördüğü her türlü haksızlığa direnmeli. Ama neredeee.... Bu devlete hizmet etmek için maaşını alan ama devletten başka her yerde aktif olan bazı memurları ihbar edeceksiniz önce. İç kemirgenleri temizlemek için.
Tüm tarikatlar, cemaatler ve diğer bölücüler örgütlü ve disiplin içinde tam gaz çalışırken , ezilen vatanseverler konuşmaya , dertlerini anlatmaya bile korkar olmuşlar. Korkunun ecele faydası yok. Bugün oturduğunuz evler, bindiğiniz arabalar halen elinizde diye fazla sevinmeyin. Adım adım sahip olduğunuz her varlık gidecektir. Sn. Refaba kendini paralıyor. Anlamak istemeyen ama birileri mücadele ettsinde ben de faydalanayım diyen tayfayla bu kadar.
Alıntı yaptım diye sözlerim size değil. Sadece genel bakış.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Dövizde korku freni burayıda vurmuş,eften püften gündemlerlen geçiştirme yapılıyor![]()
Memleketten insan manzaraları...
Kandırıldık diyor.
Ee öteki de kandırıldık, Allah affetsin diyor, hem de mütemadiyen.
Ula biz niye hiç kanmadık?
Vaziyet kel...emekli cortlar yakında...şu an hazırdan takviye ediyordur...TUİK 'gene' %10 un altında çıkarmayı başaracak sanırsam enflasyonu...
Terazi bozuk olunca...ya da kapının kilidi...zor
TTNet internete fena çakmış 100 MB 424 lira olmuş.
Yer İmleri