Sayfa 893/1005 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Viop LXV

1. Bozkurt reisim hünkârıma çok kızgınım ne güzel S1 alıp satıp para kazanıyorlarduk. Geldi bulaştım buna mundar etti birayı. Şimdi ben itfaiyeyi arayıp bunu 40 kiremit üstünde yıkatıp hortumu da vazelinle şey edin demez miyim. En azından aklımdan böyle geçiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu alınan karar bir çok analistim diye geçinenlerin çoğunun analizlerini çöp haline getirdi. EEE hani Mb ve ekonomi yönetimi yabancı para işinde çok sıkışıktı? Sıkışık olan bu kararı alamaz.
    Bence bu adım yerinde bir adım. Hem faizden hem fonlardan güzel para kaldıranların hele bir durun bu kadar parayı ne yapacaksınız birazını alalım gibi olmuş. 😁
    Hem bütçeye katkı hemde insanların harcaması azalır enflasyona katkısı olur diye düşünmüşler. Şimdi bu durum sizce hangi metaryale yarar? Altın, dolar mı bist mi?
    Millet nereye yönelir?
    Altın ve doları faiz indirimleri ve bu durumuda düşünerek cevap verin. Altını ve doları frenlemeye güçleri yeter mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârıma çok kızgınım ne güzel S1 alıp satıp para kazanıyorlarduk. Geldi bulaştım buna mundar etti birayı. Şimdi ben itfaiyeyi arayıp bunu 40 kiremit üstünde yıkatıp hortumu da vazelinle şey edin demez miyim. En azından aklımdan böyle geçiyor.
    ons altın bana göre günlük ve haftalık grafikte sat durumunda. aylık halen al durumunda. o nedenle şimdilik kısa vadede çok olumlu bir durum olmasa da uzun vadesi ise henüz bozulmuş değil.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,881
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ons altın bana göre günlük ve haftalık grafikte sat durumunda. aylık halen al durumunda. o nedenle şimdilik kısa vadede çok olumlu bir durum olmasa da uzun vadesi ise henüz bozulmuş değil.
    Ons 3290 destek noktasına kadar indi bura takip edilmeli 50 dolar düştü.

gençler günaydın, dikkatli olalım. benzerini gezi sırasında yaşatmıştı piyasa. herkese bol şans.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

6. 50-100-200 Ortalamalarım bugün kesişir diye hesap etmiştim yarın kesişecek.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Öcalan videolu mesaj yayınlamış.
    Silah bırakma 11 Temmuz 'da Suleymaniye kırsalında yapılacakmış.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârıma çok kızgınım ne güzel S1 alıp satıp para kazanıyorlarduk. Geldi bulaştım buna mundar etti birayı. Şimdi ben itfaiyeyi arayıp bunu 40 kiremit üstünde yıkatıp hortumu da vazelinle şey edin demez miyim. En azından aklımdan böyle geçiyor.
    Puahahahhahsh

Bahaneye bak

Olm yine alıp satarsın nolcuuk ki yani seni tutan mı var. Ben sabahtan satıyorum akşama yerine koyuyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 893/1005 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •