Sayfa 894/1006 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Bir süre EM'lere para gelecek.. Ekim Kasım a kadar muhtemelen.. Ama Türkiye bu aşamada göreceli geri kalabilir.. Birazcık nefes alıcak..

Yatırım tavsiyesi değildir...
    Benim beklentim Ekimde 50 kağıda çıkacak olan QT ile EM ler eylülde yeni bir devale hazır olsunlar şeklindedir....Bekleyip göreceğiz herkesin yazısı burada kayıtlı olsun....

Yarın fed tutanakları açıklanacak faizi 3 kezmi 4 kezmi artıracaklar tutanaklarda belli olur.

3. Bence de bi süre dövizde çok bişi beklememek lazım..faiz artışında elleri korkak değil..londradan mesaj iyi alınmış

Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Bence paniğe gerek yok.. Bu seviyelerde gider gelir dolar ve enflasyon %15-16'larda gezer.. Mevduat ise %21'i belki görür.. Ama ben şu an ki seviyelerde kalmasını bekliyorum.. Asıl bomba şu.. Eylül de FED faiz artırır mı? Gelen haberler artırmayacağına yönelik.. Bu Türk lirası ve tüm EM paraları için olumlu bişi.. Dolar çıkacak diye bekleyen arkadaşlar daha da bekleyebilir...

Reis halleder [emoji41]

Gecen hafta Fed in Eylul de faiz artirim beklentisi yuzde 71 iken bu hafta yuze 76 ya yukseldi. Gecen hafta ABD den gelen verilerde beklentiler uzeriydi. Eylulde artirmayacagina yonelik beklentileri kimden duydunuz bilmiyorum ama pek gercekci durmuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim beklentim Ekimde 50 kağıda çıkacak olan QT ile EM ler eylülde yeni bir devale hazır olsunlar şeklindedir....Bekleyip göreceğiz herkesin yazısı burada kayıtlı olsun....
    Kasım iyimser gibi ama ekimde tahminen devalue.. Tahminen... Bakalım piyasa ne diyecek ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kisa vadeye odaklanmayin.
    Gerektiginde zoom out yapin.
    Hep, her daim ne ucuz kaldi? Sorusunu kendinize sorun, onu tespit etmek hayati derecede onemlidir.
    Kucuk hareketlerden ziyade orta uzun vade hareketlere odaklanin.
    Acgozlu olmayin.
    Hepsini birden yiyemezsiniz, yedirmezler.
    Tahteravallinin ayni anda iki ucunda birden olamazsiniz.
    Vaktinde, hareketin sonuna kadar beklemeden bir ucundan inip digerine binebilen cok kazanir.
    Her sey zamanlama meselesidir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Gecen hafta Fed in Eylul de faiz artirim beklentisi yuzde 71 iken bu hafta yuze 76 ya yukseldi. Gecen hafta ABD den gelen verilerde beklentiler uzeriydi. Eylulde artirmayacagina yonelik beklentileri kimden duydunuz bilmiyorum ama pek gercekci durmuyor.
    https://tr.investing.com/central-banks/fed-rate-monitor

Sayfa 894/1006 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •