Originally Posted by *Bozkurt Biz şortladıkca yukarı doğru gidiyor arkadaş hastamıdır nedir. bugün de siftahımızı yapalım 118.850 şort etti üç dene şort Hımmmm 🤫🤫 Çok güzel bir tespit Bozkurt abi
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Şahsen 119 üstüne atarsa kendini Bence Shortcu arkadaşlar daha dikkat etsin Çünkü shortçu h. üstüne oynadığı palanın anlaşılacak Short jetonu açtırıp Yukarı alarak kıyım yaptığı
Originally Posted by thebigshort Hımmmm Çok güzel bir tespit Bozkurt abi Süper tespitlerim olur Bigşort abi. borsa uzun soluklu bir maratondur. Nefesi tükendi mi iş biter
Originally Posted by *Bozkurt Biz şortladıkca yukarı doğru gidiyor arkadaş hastamıdır nedir. bugün de siftahımızı yapalım 118.850 şort etti üç dene şort 118 675 long. Maksat para palaya gitmesin.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit 118 675 long. Maksat para palaya gitmesin. Yabancı yok zaten biz bizeyiz. 500 puan löp DİE verdi
Originally Posted by *Bozkurt Yabancı yok zaten biz bizeyiz. 500 puan löp DİE verdi Gördüm, 2 daha diyorum, 250 den.
Originally Posted by şahit Gördüm, 2 daha diyorum, 250 den. Dayu ben cok rahatım, jeton bol Maliyet iyi ve borsa düşecek diye korkuda yok Global yurtdışı borsalar yine kızardı..bist 10 kaplan gücünde
Forum Rules
Yer İmleri