Sayfa 894/1004 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    o parmak basılıpta alınıp kazanılan hisselerin hangisini mevcut piyasa değerinin tamamını ödeyip te alırsın

mesela emnişten başlayıp doburdan devam edip durdodan çıkalım.
    sizinle piyasaya aynı pencereden bakmadığımız kesin.
    kazanmak başka şey.
    Komutan aynı pencereden bakmıyoruz...geçen sene bakmadığımız, bu sene bakmayacağımız ve gelecek sene de bakmayacagımız gibi...
    Aradaki fark
    Ben bahsettiğim şirketlerin gelecek senelerde ki ederlerini biliyorum..sen o sene öğreneceksin. Aynı geçen sene bu sene icin ederlerini bildiğim tahtaların senin bu sene öğrendiğin gibi.
    cool::; saygılar
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Komutan aynı pencereden bakmıyoruz...geçen sene bakmadığımız, bu sene bakmayacağımız ve gelecek sene de bakmayacagımız gibi...
    Aradaki fark
    Ben bahsettiğim şirketlerin gelecek senelerde ki ederlerini biliyorum..sen o sene öğreneceksin. Aynı geçen sene bu sene icin ederlerini bildiğim tahtaların senin bu sene öğrendiğin gibi.
    paşaaaaaaaam
    senin farkın sadece o hisselerin içinde olabilmeyi durabilmeyi başarabilmek
    ben benim alıp sattığım hisselerin her birinin kaç lira edeceklerini biliyordum
    %100 yapanın da X8 yapanında.
    hatta senin gözde hissen gedzanında
    nasip diyorum anlatamıyorum, anlamayacaksın..

yalnız senin şu son saydığım hisslerin varya E.d.d olanlar bedava verseler almam.
    Son düzenleme : koçari; 03-01-2021 saat: 02:32.

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    paşaaaaaaaam
    senin farkın sadece o hisselerin içinde olabilmeyi durabilmeyi başarabilmek
    ben benim alıp sattığım hisselerin her birinin kaç lira edeceklerini biliyordum
    %100 yapanın da x8 yapanında.
    Hatta senin gözde hissen gedzanında
    nasip diyorum anlatamıyorum, anlamayacaksın..

Yalnız senin şu son saydığım hisslerin varya e.d.d olanlar bedava verseler almam.
    Beni X 3, 5 10 kurtarmaz paşam
    at değiştirererk
    7 hisseye takla attırmak istiyorum
    7farklı tahtada paraya takla attırmak.
    =X32
    Olursa öyle olsun
    olmazsa yapacak bi şey yok
    borsadan 2002 den beri bir kuruş çekipte yemedim
    gene yemem ne olacak.
    varsa ömrümüz hedef 2025
    Son düzenleme : koçari; 03-01-2021 saat: 02:40.

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Aradaki fark
    Thejackalav bey bunu oyun mantigiyla yapmaniz daha faydali olacaktir. Genellikle kullanicilar gercek ortamda almadigi riskleri sanal ortamda almaktadirlar. Genellikle ilk geliste bonus sanal para verilerek bu islemleri gerceklestirirler bu para bittiginde de gercek para ile sanal para alinabiliyor 1. Gelir modeli. 2. Gelir modeli kullanicilar hit traderlari takip ederek onlarin hareketlerini gercek ortamda da islem yapilabilme ozelligi. (SPK bu konular da biraz zorlayici SPK kurallari cercevesi icerisinde hareket edilmeli) Her neyse sorulariniz var ise ozelden yazarsaniz size yardimci olmaya calisabilirim. Saygilarimla

2020'nin son aylarında yabancı yatırımcının da girişiyle adeta şahlanan BIST 100 endeksinin, 2021'de 1.800 puan seviyesini görmesi bekleniyor. Uzmanlar yatırımcılara hisse senedi başta olmak üzere TL varlıklarına yatırım tavsiyesinde bulundu.
    https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...-2021-hedefi/2

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    2020'nin son aylarında yabancı yatırımcının da girişiyle adeta şahlanan BIST 100 endeksinin, 2021'de 1.800 puan seviyesini görmesi bekleniyor. Uzmanlar yatırımcılara hisse senedi başta olmak üzere TL varlıklarına yatırım tavsiyesinde bulundu.
    https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...-2021-hedefi/2
    Kendi adima 3 ana 24 yan olmak uzere 27 hisse ile yola devam ediyorum...

7. sahol

akıllara ziyan bir piyasa değeriyle işlem görüyor

Ya carfouru sahol'un istirakleri arasında saymaya bile tenezzül edipte sahol'un carfouru da var diyerek hesap yapmaya hicab ederim
    9 milyar üzerinde işlem görüyor.
    piyasa benim aklımla dalga geçiyor resmen.

8.  Alıntı Originally Posted by Kingzone Yazıyı Oku
    Thejackalav bey bunu oyun mantigiyla yapmaniz daha faydali olacaktir. Genellikle kullanicilar gercek ortamda almadigi riskleri sanal ortamda almaktadirlar. Genellikle ilk geliste bonus sanal para verilerek bu islemleri gerceklestirirler bu para bittiginde de gercek para ile sanal para alinabiliyor 1. Gelir modeli. 2. Gelir modeli kullanicilar hit traderlari takip ederek onlarin hareketlerini gercek ortamda da islem yapilabilme ozelligi. (SPK bu konular da biraz zorlayici SPK kurallari cercevesi icerisinde hareket edilmeli) Her neyse sorulariniz var ise ozelden yazarsaniz size yardimci olmaya calisabilirim. Saygilarimla
    Teşekkür ederim. Takıldığımız durumda irtibat kuracağım.
    Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 894/1004 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •