Originally Posted by
gundwane
Borsadan çok iyi anlıyorsun aslında..
Ama borsanın algı olduğunun da pekala farkındasın..
İşin gücü algı oluşturmak burada..
Bütün major hareketler öncesi gelip burada algı kasıyorsun..
Hepde süper kardasın ama..İlginç..
Birden çok nickle de takıldığını düşünüyorum ama tabi isbat edemem..
15 senedir hisse net üyesiyim..Senin gibileri çok gördüm..İlk zamanlar (ne yazıkki) vay be bi bildiği var ki devamlı yazıyo diye düşünürdüm..Açık söylim acemlik zamanlarımda etkilenmedim de deel o eski ALGI cılardan..
Yalnız nette böyle dolanıp ALGI çalışması içinde olmak içinde biraz ruhsal sağlığın yerinde olmaması lazım..
Ekşi sözlük ergenleri gibi hepsi bu algıcıların..
3 aşama var..
Dalga..(bu aşamada çok para kazandığından da bahseder)
Hakaret..
En sonda da küfür..
Hiç şaşmaz bu sıra ile gider..
gundi açık açık söyliyim seni de pek sevmem..öyle sokak ağzı fışkırtma vs lafları beni de irrite ediyor..ayrıca sürekli komplo teorileri kurman, sürekli hikaye anlatman (hisse topiklerinden biliyoruz bu hikayeleri) boş iş geliyor bana.
ama yukarıda yazdıklarına katılıyorum...burada işi gücü algı yapmak olan 2-3 kişi daha var..biri de keremalkin dede...nerde bir karışık durum var, hemen yok %5 aşağı, yok %10 aşağı..yok taban oluruz, yok o yok şu..kerem dede bunu iki yönlü yapıyor, muhtemelen iki yönde de abartı hareket olsun da yolumuzu bulalım derdinde.
ama bazı tipler sürekli bir yönde gaz verme derdinde...sorsan kral trader, her durumda iki yönde işlem yapar...ama işi gücü aşağı yönde algı kasmak.
neyse..kimin ne olduğunu iyi biliyoruz..22 yıldır bu forumda, 16 yıldır da bu başlıktayım..artık milletin ağzını büzüşünden ömer mi diyecek, hasan mı diyecek anlayabiliyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri