Sayfa 894/1011 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Borsada geçen 26 senelik serüvenimde 18 sene aktif serseri mayın gibi alış veriş hisse senedinden, Viob, Varant dahil alım satımlar yaptım bu arada sosyal mecrada efsane sandığım, her dediğinde keramet aradığım, diyorsa vardır bir bildiği dediğim birçok ismin aslında bildiği bir şey olmadığını, işlemleri manipülasyon ile yaptığını, para gücü ile indiregandi işlere bulaştığını zamanla anladım bu arada kendimi bir şekilde eğitime almadığıma pişmanım sonuç elde var sıfır ....

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Cuma kapanışta ABNORMAL bi hareket oldu 11.45 e kadar 6 milyon lot çizdi TEB

Normalde gram altın XGLD ile arasında 4 - 5 kademe makas olurdu şu an gram altın 1100, ALTINS1 olması gereken 11.04 alış 11.05 satış ama şu an makas 15 pips yani ALTINS1 şu an 11.15

Piyasa yapıcı piyasayı yapamadı özetle...

Buralardan almaktansa bankadan almak bile mantıklı, çarşı ise çok daha mantıklı muhtemelen.

Ben alırken böyle değildi.
    Vay arkadaş ülkede normal bir şey yok.. darphane sertifikasında py bile makas açar olmuş şaka gibi

Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Vay arkadaş ülkede normal bir şey yok.. darphane sertifikasında py bile makas açar olmuş şaka gibi
    zaten makasın o kadar açıldığını görüp de hala alan adamın bu işleri hemen bırakması lazım.

yeni piyasalar zamanla oturur. arada olur ööle. çok şaapmamak lazım.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,219
    Blog Entries
    1
    Bankadan almak mantıklı ama bankaya satmak da aynı anda mı mantıklı.
    Onu da hesaba katın diye tekrar yazıyorum.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Artik endeksin fiyat ekseninde ivme artirip yol katetmesi gereken fazda oldugunu dusunuyorum (dalgasal olarak itkisel hareketler gormemiz gerekiyor)

Son haftalarda grafigede yansiyan takozumsu kamburlasmis yapinin buyuk resimde upttrend olusturan bir duzeltme patterni oldugunu ve sonlanmak uzere oldugunu tahmin ediyorum. Ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,219
    Blog Entries
    1
    Putin dogalgaz borcunu dolar olarak atamıyoruz. Yasak.
    Ruble atacaksın.

Ruble bulmakta zorlanıyorum demeni anlayışla karşılarlar. Amaçları şu an satabilmek. Ödeme almak değil.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Makas 45 guruştan 26 guruşa inmiş, geçen 20 guruşa kadar inmişti.
    sanırım önce fışkırttırıp makası açıyor sonra yavaş yavaş makası kapıyor, şuan makas ideal bence alan varsa alsın pala zam yapmadan
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Artik endeksin fiyat ekseninde ivme artirip yol katetmesi gereken fazda oldugunu dusunuyorum (dalgasal olarak itkisel hareketler gormemiz gerekiyor)

Son haftalarda grafigede yansiyan takozumsu kamburlasmis yapinin buyuk resimde upttrend olusturan bir duzeltme patterni oldugunu ve sonlanmak uzere oldugunu tahmin ediyorum. Ytd..
    Hocam biraz daha gideri yok mu sizce

Sayfa 894/1011 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •