Sayfa 894/934 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904 ... SonSon
Arama sonucu : 7472 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Valla Anadoludakilerin tuzu kuru, herşey ne kadar ucuz. Enflasyon demek ki sadece bize var
    O iş öyle değil.

Ankara Gimsada da meyva sebze var.

Pazarcının da yaptığı iş zaten böyle. Ya tadı tuzu olmayan sebze meyva getiriyorlar, ya da yarısı geçmiş, çürük mal veriyorlar. Güya fiyat düşük oluyor.

Citygross da da börek, baklava var. Berbat. (İlk açıldığında çok kaliteli idi)

Migrosda da pişirdikleri pizza var.

Ancak çooook kötü.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Cihangir kardeş ben yerli pazarı çıktıktan sonra sebzeyi onlardan alırım her gün menemen yiyorum yazın. Bağırsaklarıma iyi geliyor yoksa tuvalet ihtiyacı bana işkence oluyor. Ben fiyatları daha yüksek iken en güzel taze olanlardan kışlığımı alırım. Benim pahalı dediğimi Ayhan başkan rüyasında göremez. Bir ara hesap ettim Ayhan başkan Ankara dan arabayla gelip kışlığını alsa gitse daha uyguna gelirdi. Ama market konusunda çok alternatif yok araba yüzünden. Oğlan bizi arabaya bindirmiyor işim var diyor. Şunu al desen bir sene geçer. O yüzden buldukça stoklu devam ediyoruz. Hem hanıma sosyal aktiviteler için zaman kalıyor hem hesaplı oluyor.

3. Anladım abi , afiyet olsun

4. İşte burda çürük çarık ya da berbat değil. Konya'da faydalandigim şey pazar fiyatlarinin çoğu zaman marketlerde bile çok ucuz olması, yoksa binaya interneti getirtirken bile bir taraflarım çıktı, ufak birşey gerektiginde belediyeye çemkirmezsen halletmeye nazlaniyorlar. Zaten bahsettiğim yerel marketlerden birisi köken olarak Konya'nın en büyük hal esnaflarindan . İstediklerinde öyle bir domine edebiliyorlar ki. Geçen sene en azından bana yakın 2 şubelerinde kapya biberi sos yapma dönemi biterken en düşük 1.49tlden sattı ,30tlnin üstünde satmaya baslamislardı, aynı şekilde Rio domatesi en düşük yanlış hatırlamıyorsam 1.75tlden.O iki üründe anlarım bozulma yaklaşır falan, ama kesinlikle çoğu pazar saticilarindan katkat iyi ürünler marketlerde. Bu sene kapya 27,5 , Rio 10tlyle baslamiş marketler. Bakalim nereye kadar düşecek, sadece ihtiyaç kadar alıp , sos yapımını sezon bitimi yapıyoruz biz artık... Aynı şekilde turşu meselesini de. Jalopene biber 40tl civarından satmaya başlanmisti, başka marketten kgı 7 TL den almıştım kilolarca... Turşusu ,doğrayıp güneşte kurutması falan, hala tuketiyoruz, sos kavanozlarimizdan bile 5 ya da 6 tane daha varmış dolapta. Bu sene de Eylül başından itibaren çok gevseyecek mi fiyatlar bakicam. Havalar sıcak giderse , patlıcanından kabagina, mantarindan biberine, soğanından iri tarla domatesine her şeyi kurutmaya çalışacağız... Bu sene bahçeme fide dahi dikmedim, hem su parası arşa çıktigindan hem de zaten ucuza alınabiliyor diye...Sadece nanem ve kendiliğinden eski dökülen tohumlardan çıkacam rokam olacak

5. https://youtu.be/N4o7U4S5LHk?si=gpRh_7aZ-iw5yhRF
    Işte hedef kitle. Ne güzel oynamış Rahmetli

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Cihangirin dediği 75 e limon olmaz. En ucuzu 135 TL. O limonlar bozuk veya suyu çıkmayanlardan olmalı.
    Pazarda baktım 140 tl diyor akşama 120 der
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,883
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Pazarda baktım 140 tl diyor akşama 120 der
    Her yaz böyle oluyor,benim 3-4 ağaç yedi veren limonum vardı,iş için istanbula gitmiştim,o arada kar ve don olmuştu,hepsini don yakmış,meyvesi neyse ağaçlarda zarar görmüştü,kasalar arası limonu oluyordu,bu ağaçlar kendisine bir müddet gelemez,portakal,mandalinalara birşey olmadı,ama limonlar kurudu,neyse yakında meyer limonları çıkar fiatlar hızlan aşağıya iner,meyerde limon tadı ve aroması yok...

8. Migrosta bugün çekirdeksiz üzüm 70, red Globe ve diğer üzümler 80 ,90 , şeftali 100 , mango 50

Sayfa 894/934 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •