Sayfa 895/1004 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Viop - XXX

mr erdoğan iki gün önce halka seslenişinde ekonominin filan süper olduğunu söyledi.. hatta doların herkeste değer kazanırken bizde değer kaybettiğini söyledi ve inandırıcı olması için rakamlarda verdi "şu kadar düştü " filan diye .. müthişşş..müthiiş.. şahlanan bir ekonomi, gıpta ile bakılan yönetim, halkın müreffeh olduğu, işşizin olmadığı.. çok güzel bir tablo.. ben şahsen inandım..

hahahhahh.. evet.. zaten 50 yıl önce de tüp kuyrukları yok muydu.. ama şimdi yok.. evet.. burdan bile annayabilirsiniz ne kadar güzel olduğunu her şeyin.. ayrıca.. biz amerikalının ödediğinin 2 katına araba alabilen bir ülkeyiz.. millet birazcık zorlansa yaygarayı koparıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    biliyorum ya ben bu sektörde çalıştım ABD merkezli bir firmada...çiftliklerde üreticiler kıçını başını zor kurtarıyordu maliyetlerden...yani kar falan edemiyorlardı ben bizzat biliyorum...parayı marka firmalar kazanıyor...o hayvanların çilesini çekenlere bişey kalmıyor...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sana işin komik yanını söylimi sütün hammadde fiyatında yani çiğ sütte tek kuruş bile artış yok tek kuruş...

zamları yapan sütaşı pınarı ülkeri yani sütü üreticeden aynı paraya alıp halka zamlı satanlar...

düşününki petrolün fiyatında artış yok ama benzine zam geliyor...

3. ağalar size adiliğin fotoğrafını atıyorum..!!!!
    ben bu aleti eşim ısrarına geçistirmek adına 2019 başında 259 TL ye almıştım ..şimdi fiyatına bakınız ...VE İNANILMAZ YANİ ALAN DA VAR BU FİYATTAN..bundan 10 tane alıp satsam 7.6 kat KAR EDERDİM...
    bu haysyetsizliktir..
    sonra demeyin arzum arçelik vestel silber vesbe niye gitti diye aha bu yüzden gidiyor..!!!

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    yahu adamı tahtakalede, para sayma makinası alırkene görmüşler.
    bence bizlen eğleniyi veya palaya izini kaybettirmeye çalışıyi.
    dolara kapıldı o yav bence..!!!

5. Arkadaşlar bu yoncada birşeyler var ama cözemedim

6. Bozkurt REİS için rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu gün kendisine bende bu işten anladığım söylenemez de grafiklerle ilgili görüş bildirmek fikir alışverişinde bulunacaktım ama nasip değilmiş hayırlı sı olsun

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    1603 ten sekti gibi şuan vadeli ama bakalım..!!banka tarafında özellikle garandan şüphem yok aldığım pozların etkisi ile de olabilir şişe gene fırsat verecek..!!
    ekgyo devam thy şuan zulüm..
    sıse benimde dikkatimi çekiyor. biraz yamukluk yapıyor ama 7.41 ortalaması. garan hani sana özelden bir mesaj atmıştım hatırlıyorsan. ben hala ordayım
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Melih Bulu'nun atanması sonrası başlayan protestolarda son durumlar nasıl .....formda ,evi yakın olan olayları gözlemliye bilen var mı....olaylar büyüme ihtimali var mı.....

Sayfa 895/1004 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •