Sayfa 895/1002 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Milanoyu geçmişiz zaten, orada ~ 25 gayme burada 29 gayme, bir de ekonomik sıkıntı var diyorlar.
    Hedefimiz Paris dostum...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Dondurma demişken ben şu markayı tercih ediyorum sunumu çok güzel:

Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3. Bi, Erdoğan sonrasına hazırlanma muhabbetidir gidiyor, Pelikancılar Demirören'e çakıyor, enişte FETÖ ile pazarlık yapıyor diyorlar, her yerden ton ton uyuşturucu fışkırıyor, havuz medyası İnce'ye yol veriyor, ara ara gazeteci siyasetçi sopalanıyor, mülteci meselesinin seçmen dinamiğine etkisi fark edildi yalpa yapıyorlar...havuz medyası neredeyse Kılıçdaroğlu aday olsun diye yalvaracak kıvamda her akşam...v.s..

Toplantıda, konferansta oturduğu yerden uyuyanı çok gördüm, herkes görmüştür uyumuştur hatta,

Araba kullanırken uyuyanı da gördüm, kaza yapanı, ya da silkelenip korkuyla bi an dalmışım diye uya na nı..

Yemek yerken uyuyanı da gördük, misal bebek videoları...

Konuşurken, konuşma esnasında öleni de bayılanı da gördük, de ben şahsen konuşurken uyuyanı ilk defa gördüm..Altun sağolsun, emeği büyük..

Bilmediğimiz bir şeyler oluyor gibi...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İşte skandalın görüntüsü: AKP’li vekil görevini yapan polise hakaretler savurdu

18 Temmuz’da aracını durduran trafik polisine hakaret ettiği iddia edilen AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın, olay görüntüsü ortaya çıktı. AKP'li Yılmaz'ın görevini yapan polis memuruna "Ekibine tükürürüm" dediği, ismini istediği polis memuruna "Şerefsiz, pislik" gibi hakaretler savurduğu görülüyor. Polis memuru bu olaydan sonra açığa alınmış, vekil Zeynep Gül Yılmaz ise olayı yalanlamıştı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...vurdu-6607724/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bi, Erdoğan sonrasına hazırlanma muhabbetidir gidiyor, Pelikancılar Demirören'e çakıyor, enişte FETÖ ile pazarlık yapıyor diyorlar, her yerden ton ton uyuşturucu fışkırıyor, havuz medyası İnce'ye yol veriyor, ara ara gazeteci siyasetçi sopalanıyor, mülteci meselesinin seçmen dinamiğine etkisi fark edildi yalpa yapıyorlar...havuz medyası neredeyse Kılıçdaroğlu aday olsun diye yalvaracak kıvamda her akşam...v.s..

Toplantıda, konferansta oturduğu yerden uyuyanı çok gördüm, herkes görmüştür uyumuştur hatta,

Araba kullanırken uyuyanı da gördüm, kaza yapanı, ya da silkelenip korkuyla bi an dalmışım diye uya na nı..

Konuşurken, konuşma esnasında öleni de bayılanı da gördük, de ben şahsen konuşurken uyuyanı ilk defa gördüm..Altun sağolsun, emeği büyük..

Men dakka Men dukka.

Bağımsız ülkeyiz sözde, AMK Dingilizi bize don biçiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bi, Erdoğan sonrasına hazırlanma muhabbetidir gidiyor, Pelikancılar Demirören'e çakıyor, enişte FETÖ ile pazarlık yapıyor diyorlar, her yerden ton ton uyuşturucu fışkırıyor, havuz medyası İnce'ye yol veriyor, ara ara gazeteci siyasetçi sopalanıyor, mülteci meselesinin seçmen dinamiğine etkisi fark edildi yalpa yapıyorlar...havuz medyası neredeyse Kılıçdaroğlu aday olsun diye yalvaracak kıvamda her akşam...v.s..

...Bu topikte aklı başında siz ve 5-10 kişi kaldı,hiç usanmadan yazıyorsunuz tebrik ederim,dolar ve ekonomi ile ilgili konular diğerlerine göre çok zayıf kalıyor,esasında dolarda yükseliş kaçınılmaza ilave edilmeli vs diye,bilemiyorum XII bu vs'mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bağımsız ülkeyiz sözde, AMK Dingilizi bize don biçiyor.
    Şu anda Eşbobluk görevde olduğu için bağımsızlık geçici rafa kalktı

Sayfa 895/1002 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •