Dondurma demişken ben şu markayı tercih ediyorum sunumu çok güzel:
![]()
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Bi, Erdoğan sonrasına hazırlanma muhabbetidir gidiyor, Pelikancılar Demirören'e çakıyor, enişte FETÖ ile pazarlık yapıyor diyorlar, her yerden ton ton uyuşturucu fışkırıyor, havuz medyası İnce'ye yol veriyor, ara ara gazeteci siyasetçi sopalanıyor, mülteci meselesinin seçmen dinamiğine etkisi fark edildi yalpa yapıyorlar...havuz medyası neredeyse Kılıçdaroğlu aday olsun diye yalvaracak kıvamda her akşam...v.s..
Toplantıda, konferansta oturduğu yerden uyuyanı çok gördüm, herkes görmüştür uyumuştur hatta,
Araba kullanırken uyuyanı da gördüm, kaza yapanı, ya da silkelenip korkuyla bi an dalmışım diye uya na nı..
Yemek yerken uyuyanı da gördük, misal bebek videoları...
Konuşurken, konuşma esnasında öleni de bayılanı da gördük, de ben şahsen konuşurken uyuyanı ilk defa gördüm..Altun sağolsun, emeği büyük..
Bilmediğimiz bir şeyler oluyor gibi...
İşte skandalın görüntüsü: AKP’li vekil görevini yapan polise hakaretler savurdu
18 Temmuz’da aracını durduran trafik polisine hakaret ettiği iddia edilen AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın, olay görüntüsü ortaya çıktı. AKP'li Yılmaz'ın görevini yapan polis memuruna "Ekibine tükürürüm" dediği, ismini istediği polis memuruna "Şerefsiz, pislik" gibi hakaretler savurduğu görülüyor. Polis memuru bu olaydan sonra açığa alınmış, vekil Zeynep Gül Yılmaz ise olayı yalanlamıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...vurdu-6607724/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri