Sayfa 895/1011 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Ayhan

satış yapıp para çekecekseniz Pazartesi satar Çarşamba çekersiniz.

arife günü (yarım gün) sadece önceden boşta parası olan çekebilir,
    salı satış yapan perşembe çekemez takas+2 si bayramdan sonraya kaldığı için. ;)
    tamam şimdi oldu eskiden aklımda kalan buymuş demek ki
    çünkü arefede de hesaptan para çekebiliyordum diye hatırlıyorum
    bir halt olacağı yok.

sanırım vicdanı karakemal parayıda çekip memleketten tüyecek bir daha dönmeyecek bir çok beşli çete elemanı gibi seçimi bekleyemeyecek
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    eywallah teşekkürler

kredi faizleri yüksek bu ara, 65-70 faiz kesiyorlar- bu 5 günün faiz yükü yüzde 1 yapar, az buz değil.. şu an 12.30 satabildiğin isctr 12.17- 12.18 satmış gibi oluyorsun, yüklü isctr taşıyanlar en azından kredili kısmını kapatsın..bende isctr short poz olduğu için demiyorum bunları, boşuna faiz yükü ödemeyin diye
    Kredi kullanmanın bir esprisi kaldı mı ? Viop'tan alınsa fazla teminatı hesapta tutup gecelik para piyasası fonunda işletsen çok az maliyetle kaldıraçlı taşıyabiliyorsun zaten. Bu faizlerle kredi kullanıp kazanmak çok zor hele mal taşıyarak. Ha her kağıdın Viopu yok ama kredi işi hiç akıl kârı gelmiyor bana şu oranlarla.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ekgyo öyle demiyor gibim şimdilik bence
    bakalım bugünde tutacak mı bu görüşüm bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Hadi gümüş ons düş...düş.....

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

rosense ,

pıst 100 saatlik basit olarak buradan verelim örneği şimdi 2 li tepe mevcut oyuncular yatayda oyunu çeviriyor .
    biz neyi takip ediyoruz yönün devamlılığını üst ve alt bantlarla mesala 5119 altı saatlik kapanaışlarda ben mal azaltırım maliyetime göre şimdilik kanalın ne tarafa kırılacağını takip ediyorum.
    TEŞEKKÜR EDERİM itibar puanı verilemiyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    adam bugün biraz tutar belki endexsi şişi kebabı yakmadan ..o da pek garanti değil akşama belli olur

esas odun bayram haftası .sonrasında da seçime sayılı günler kalıyor

bu ortamda 5200 üstü zor ..onun üstü olmadan da bi numara olmaz

olursa da extra sürpriz ..belli de olmaz hani ..pala bu

opsiyon dursun kenarda

8. bankalar efektif döviz toplama yarışına girmiş personele prim verecekmiş o zaman napıyoruz kapalıya merkezden önce gidiyoruz efektifleri alıyoruz bankaya veriyoruz kkm yapıp opsiyonu kapıyoruz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 895/1011 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •