Hani derler ya bizdeki en büyük sıkıntılar ekonomi, adalet, terör falan sonra neden acaba diye düşünürken şu yazıya denk geldim
Silah satan barış ister mi
İlaç satan sağlık ister mi
Hırsız olan hukuk ister mi
Din satan ilim ister mi
Sorunun cevabı buymuş demek ki
Geçen A haberi açtım dünyanın gözü Türkiye'de başkan erdoğan liderleri buluşturacak falan filan
Sonra kimse gelmeyince
A haberi bir daha açtım Konya'da deprem olmuş bina da çatlak varmı
Aklıma şu şarkı geldi
Kırmızı ( hatta mor ) sana çok yakışıyor 😄
Abi bırak zammı gelse ne olacak
Bu millet uçmuş kafası gitmiş
İtin biri 40 yıllık pkk yı bitirdik sıra Kemalist lerde demiş sonrada Kemalistler daha tehlikeliymiş pkk dan. Ulan it soyu askeri öldüren sizin tabirinizle şehit eden Kemalistler mi? bu zamana kadar neyi savundunuz ne istediniz şimdi ne zırlıyorsunuz sonrada ben Osmanlı torunuyum diyorlar ulan o. Ç.. Ukları burası Türkiye Cumhuriyeti İngilizlerin elinden Osmanlıyı kurtarıp alan ve çağdaş devlet yapmak için çaba sarfeden Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti hala Osmanlı torunuyum diyenler bende diyorum ki ben Türk'üm Osmanlı'dan önce Selçuklu Devleti vardı bende diyeyim o zaman Selçuklu torunuyum ülke yok olmuş gitmiş hala Arap artıklarının savunuculuğu yapıyorlar
mr lighting yastık altı alınları istiyormus yerine sana 6 ayda bir %1.2 faiz verecekmiş...
halk o salaklıgı bir kere yapar...
fiziki altını süre sonunda geri ver dediğinde bir tanıdıgıma 250.000 lira masraf cıkarmıstı....
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gecirecekler
Zammi Zammi
Dogal gaz Dogal gaz
Yer İmleri