Sayfa 896/992 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by utku2023 Yazıyı Oku
    Katar riyali-TL swapı kur krizlerinde işe yarar mı, yoksa usd (ya da Euro-yen-pound)-TL swapı mı olması lazım?
    Konuyu bilen var mı?
    Paranın her türlüsü işe yarar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    nerede bizim dow teknikçisi Laguna birazdan gelir dow 500 ema dan donup 200 fibo ya değdi der

balon gibi şişiriyorlar dow u
    Dowda 50 ema 24 bin ve ana trend 24.700-24.800 bölsesi arasına çektiler. Bizim trend 102.900-103.000 bölgesi. Geçenlerde 102 binden geçen trend 103 bine geldi. Bu trendler kırılırsa yol açılır kırılmazsa belimizi kırmaya devam ederler. Ytd
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3. Katarla swap 5 den 15 e çıkmış doların neden çok düştüğü belli oldu.... katarla gelin güvey olduk galiba .... hayırlısı olsun bakalım zengin dostlarımız olsun inşallah.....
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4. MB nin zamanlaması başarılı... bu gazla perşembe 50 yerine 100 bp indirim yapabilirler
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Swapa rağmen almıyor pala bari makası azaltsaydın mübarek..

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    MB nin zamanlaması başarılı... bu gazla perşembe 50 yerine 100 bp indirim yapabilirler
    Bizimkiler gaza geldi mi uzun vadede sonu iyi olmuyor. O yüzden sakin sakin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Elbette turizm sektörü etkilenecek fakat haziran temmuz havalar iyice ısınınca % 25 veya % 50 artık ne kurtarabilirsek ...... Türkiyedeki korona dan etkilenme rakamları agresiv aşırı değil yani gelenler olur.Bir iki gün önce gazetenin biri araştırma yapmış kanadada muzun kilosu 1 dolar asgari ücret 3500 dolar.......... asgari ücret diyorum dikkatini çekiyorum neyse Türkiyede muzun kilosu 12-16 tl asgari ücret 2300-2500 tl iki ülke arasındaki oran orantı bu şekildeymiş yani kanada daki asgari ücretlinin 1 aylık asgari ücreti 3500 dolarla Türkiye de nasıl bir tatil yapabileceğini hangi otellerde kalabileceğini sen düşün ve hesapla .......kısaca yabancılara göre o kadar ucuz ki..... işte bu nedenle kör topal derler , yolunu şaşıran gelir ben en azından turizmdeki rakamların % 50 nin altına düşmeyeceğini düşünüyorum.Yani nasip olursa olur olmassa çay demleriz misali......

Neyse biz bugüne bakalım borsa gündem futureler artı da demiş ........ yurtdışı salı iyiydi biz daaa salıyı fiatlamadık onlar biraz kar realizasyonu yaptılar endekler tekrar yeşillenmeye başladı bizde dolar çok düştü umarım burdan telafi ederiz.

https://www.borsagundem.com/haber/wa...yukari/1492405
    sazaleli başkan bırak şimdi muzu, asgari ücreti... mesele anlaşılmamış..

Dünyanın farklı ülkelerinden gelecek olan turist ne demek?? potansiyel corona sepeti demek..

1,5 metre sosyal mesafesi olmayan, herkesin aynı havayı soluduğu bir uçakla, farklı ülkelerden corana riskli turistlerle aynı kahvaltı ve akşam yemeği olan bir otele kim gelir, kaç kişi gelir...gelirse sonuçları ne olur???

Eğer ki ilaç/ aşı bulunsaydı hiç problem değildi..ama şu halde bu kadar riskli bir işi kim nası göze alacak göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    sazeli dayu tek birşey soracam;

Rusya ve Avrupa coronadan kırılırken insanlar 1,5 metre sosyal mesafanin tırt olduğu uçaklara atlayıp, herşey dahil(corona dahil) sisteminde bu yaz bize tatile gelirler mi?

8. Sabah sabah bazı bankalara sınırlama bazılarına muafiyet gelmis

Sayfa 896/992 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •