Sayfa 896/1000 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Tarihteki tüm büyük ralliler demokratlar döneminde olmuştur. Republican baskan dönemleri trade piyasasından ibarettir. Belli aralıkta gidip gelmiştir. İnanmayan açsın SP500 grafiğine baksın
    Trump=long piyasa algısında olanlar için söylüyorum özellikle.
    RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Senato ile ilgili haber var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Tarihteki tüm büyük ralliler demokratlar döneminde olmuştur. Republican baskan dönemleri trade piyasasından ibarettir. Belli aralıkta gidip gelmiştir. İnanmayan açsın SP500 grafiğine baksın
    Trump=long piyasa algısında olanlar için söylüyorum özellikle.
    RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Trump nereden aldı nereye getirdi pandemiye rağmen...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    04.11.2020 10:29:12 TRUMP: AÇIK KONUŞMAK GEREKİRBE BİZ BU SEÇİMİ KAZANDIK

04.11.2020 10:25:37 trump: Pensilvanya'yı açık ara kazanıyoruz

04.11.2020 10:22:36 trump: Büyük bir kutlama için hazırlık yapıyoruz

04.11.2020 10:22:17 trump: Bu en iyi basın toplantılarımdan biri olabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    aldı aldı Tirump dayı bence kesin artık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    trump: Biz oylamanın durmasını istiyoruz artık, mahkemeye gideceğiz

7. Tabii ki de haklısınız ancak adam ha bire bel altı vuruyor ben bir Akp li değilim tarafsız bakıyorum olaya hiç mi iyi bişey yapmıyor bu adamlar, bişeye hep olumsuz bakıp habire kötülemek psikolojik bi rahatsızlıktır. Toplumu da olumsuz etkiler. Bizim pozitifliğe yüksek enerjiye ihtiyacımız var. Meydan vermeyelim lütfen bu insanlara.

Diğer sorunuza gelince ben bir yatırımcıyım çok çeşitli bir portföye sahibim. Ve portföydeki tüm enstrümanlar zaten dolara endeksli durumda ( Ons altın, gram altın, bitcoin ) ağırlıklı taşımaktayım. Aynı zamanda A plus müşteriye hizmet veren lüks tüketim ithalat endeksli şirket sahibiyim. Yani döviz short pozisyonla bu ani bir düşüş ihtimaline karşı kendimi hedge etmek durumundayım.

Yaa döviz hiç düşmez olur mu öyle şey diyorsanız. Hükümetin bir sabah kalktığınız da sabit kur sistemine geçme kararı aldık. Bugün itibari ile doları alış rakamımız 5 lira, istende ihtiyacı olan da 8,5 liradan merkez bankasından temin edebilir derse. Bugüne kadar biriktiren doları çok sevenler de alsınlar dolarlarını gidip Amerika da harcasınlar derse ne yapabilirsiniz ?

46 yaşındayım 30 yıllık yatırım cı ve iş adamıyım. Bu ülkede neler gördük olmaz dediğimiz , yok artık dediğimiz her şeyi yaşayarak tecrübe ederek gördük. Ciddi yatırımlarınız var ve bunları her türlü riske karşı korumak istiyorsanız pozisyonlarımızı hedge etmek zorundayız...

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Viop'da en çok işlem hacmi endeks ve döviz kontratlarında oluyor. Bu enstrümanlar ülkenin genel ekonomik durumuyla yakın ilgili olduğundan ekonomik ve siyasi analizler kaçınılmaz oluyor maalesef. Mesela 5,76'dan dolar şort açmanın ve hala taşıyorsanız stop olmamanızın teknik - temel gerekçesini açıklarsanız zevkle dinlemek isterim.

Sayfa 896/1000 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •