Enflasyon : %69,97
TCMB politika faizi : %14
Reel faiz : -55,97
: notr: : notr:
Enflasyon : %69,97
TCMB politika faizi : %14
Reel faiz : -55,97
: notr: : notr:
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Hayır aslında enflasyon geçmişi gösterir. Geçen seneki 1 tl lik ürünün şu an 1.70 tl olması gerekiyor demek benim bildiğim. Gelecekteki enflasyonu bilemeyiz ama mesela 12 ay sonraki enflasyon %40 beklensin diyelim bugünkü 1 tl seneye 1.40 tl olacak demektir. Geçen 1 yıla göre kur aslında tam %70 artmış yani enflasyon buna uygun gitmiş. Enflasyona bakıp Kur 1 sene sonra %70 artacak demek doğru değil.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turkey 5 Years CDS
612.55 10.98 %
5 May 2022, 9:45
Yakında 700 üstü oranları göreceğiz.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
takvim:
Moodys Türkiye 27 Mayıs 2022
Burası çokomelli.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://mobile.twitter.com/SergiLanauIIF
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Beyler Reha Kaya nerede? Neden yazmiyor? Allah muhafaza basina bir sey gelmis olmasin?
Yer İmleri