İçişleri Bakanı Süleyman Soylu : Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden madenci kardeşlerimizin sayısı 26'ya yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Allah rahmet eylesin işçi kardeşlerimize.Ailerine de sabır versin.
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Emniyet Genel Müdürlüğü :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...jlDNrwIiA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İçişleri Bakanı : Yaşanan patlamada 40 madenci şehit oldu
Erdoğan: Adli makamlarımız canımızı, ciğerimizi yakan bu elim hadiseyi tüm boyutlarıyla soruşturacak, en ufak bir ihmali dahi karşılıksız bırakmayacaktır.
İçişleri Bakanı : Yaşanan patlamada 11 madenci yaralandı , 58 madenci kurtarıldı . 1 madencimiz ile ilgili bir belirsizlik ver arama kurtarma çalışması devam ediyor
Yer İmleri