Sayfa 896/993 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Bu ddkkm dalgasından 4 kez yani 1 yıldır aralıksız yapan dostumuz var mi? Baştaki dolar miktarına göre 1 yıl sonunda dolar bazında ne seviyede?
    Sanırım sadece son çeyrekte dolar miktarını artırmış olabilir diye düşünüyorum ama yine de 1 yıllık potansiyel dolar faizi getirisini gecti mi acaba?

2. Gaspçı Fikri 2
    Şu sıralar Fikrinin benzerleri ile bir yerde uğraşıyorlardır.
    Mesela yani.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Bu ddkkm dalgasından 4 kez yani 1 yıldır aralıksız yapan dostumuz var mi? Baştaki dolar miktarına göre 1 yıl sonunda dolar bazında ne seviyede?
    Sanırım sadece son çeyrekte dolar miktarını artırmış olabilir diye düşünüyorum ama yine de 1 yıllık potansiyel dolar faizi getirisini gecti mi acaba?
    Son 2 dönem kazqnmıştır
    bir halt olacağı yok.

4. Benim tezim şu. Eğer diploma yoksa seçim öncesi yandaşlara verilenler yabancıya satılır yada devredilir tahkim olayını iyice çıkmaza sokmak için. Diğer tezim gideceği yer çin yada Rusya.

5. Geçmiş dönemlerde din adamları siyasi parti liderleri hep cezaevine girmiştir uyduruk bir ceza hariç. Pensilvanyadaki girmemiş o kadar göz önünde vaaz verirken üstelik ülkenin Üçüncü büyükşehir de vaaz veriyor. Diğer ikisi ülkeyi yönetiyor. Geçmişe dönük bakarsak Tansu Çiller Mesut Yılmaz Devlet Bahçeli Rte hariç cezaevine girmeyen yok. Hele hele ülkücü hareket içinde Ocak başkanı parti lideri olup ta cezaevine girmeyen yok biri hariç.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Lübnan 'da bireysel dolar hesaplarına el koymuşlar. Çok şükür ileri demokrasimiz sayesinde bizim bu tür korkularımız yok.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Lübnan 'da bireysel dolar hesaplarına el koymuşlar. Çok şükür ileri demokrasimiz sayesinde bizim bu tür korkularımız yok.
    Koyulali cok olmadi mi? Sittin senede taksit taksit vereceklerdi..

8. Ankara kulislerden gelen haberlere göre, seçime hazırlanan iktidar, bayram ikramiyelerine yüzde 280 oranında zam yapmayı planlıyor.

Buna göre, mevcut 13 milyon 700 bin emekliye bayram ikramiyesi 4 bin 180 TL olacak.

https://www.karar.com/guncel-haberle...-yuzde-1724305

Sayfa 896/993 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •