est.
su durumda en mantiksizi parayi tek yonlu degerlendirmek, size nacizane bi kac tavsiyede bulunayim..
4.40 iken ben cogu kisiye sterlin aldirdim gittim kendim dolar aldim..

bi yerde ne kadar kalabalik varsa o derece tren vagonlari dolu oluyor bunu ogreneli cok oldu lakin ele verir talkini kendi yer salkimi hesabi oldu bizimki..

tavsiye 1: su an en ucuz dolar, sadece dolar alinacaksa kademeli alinacak; diyelim evi 250 bin tl gibi bi rakama sattiniz; 3.78 15 k ; 3.73 15 k ; 3.70 10k ; 3.66 10k ........ vs seklinde veya 3.78 2k ; 3.77 2k ;3.76 2k ....(n,n-1

) kafaniz hangisine yatarsa kademeli almak..pacal yani; ben hissede pacal yapip zarar ettigimi bilmem..sterlin ve euro pahali , en iyisi dolar onu da belli bi disiplin icinde parcali alip arsa almis gibi unutmak, bu bir..
tavsiye 2: sepet yapmak
ben faiz sevmiyorum ama tl guzel faiz veren bankalar var; teb , sekerbank , ing 14.5 su an aylik faizi..
siz ev parasini ikiye bolup yarisini dolara (kademeli) yarisini tl mevduat yapin; 3 ay bi deneyin..
veya burdan yeni bi baslik altinda bi deney yapalim; 250 bin tl 125 bine dolar alalim; 125 bine mevduat yapalim 1 ay sonra tekrar bakalim; son 1 yilda mevduat daha cok getirdi ; takdir ve karar sizin, sepet dolar sterlin euro vadeli tl ve hisseden yapilir ve fakat sterlin ve euro pahali hisseler sisik , kolay gele..ytd
Yer İmleri