Sayfa 897/1000 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    hindistan gerilerden selektör yapıyor gibi görünüyor.
    Brezilyada ne oldu ya neredeyse 2 testte 1 pozitif.
    Rusya da çok az sakinledi gibi.
    Ben hepsine maşallah demiştim, Rusya olsun Hindistan olsun, ondan sonra ne olduysa oldu.

Tek maşallah demediğim Peru vardı, o da sol şeritten kaptırdı geliyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bu forumu okuyan arkadaşlarla uzun süredir sanal da olsa bir nevi dostluğumuz oluştu.Benim branşım değil ,enfeksiyon hastalıklarına pandemilere falan da hiç ilgim olmamıştır.Meslek icabı gerektiği kadarını bilirdim.Şimdi can korkusu olunca baya okudum,hem bu hastalığı hem de pandemi olayını araştırdım.O yüzden okuyanları uyarmam benim için şart.Bu hastalık kesinlikle bitmedi,en az bir yıl daha devam edebilir.İkinci dalga olasılığı da çok ama çok yüksek.Bizimkilerin yanlışları olsa da doğru yaptıkları çok şey de oldu,sağlık sistemimiz de pek çok ülkeye göre çok ama çok iyi.Sıkıntı halkta ,bizim halk ne almana benzer ne japona ne norveçliye az bişi olayın ciddiyetinden hükümet uzaklaşırsa millet coşar,devlet önlemleri bir salarsa halk üç salar,ekonomi falan tamam da daha önce yazdığım gibi parayı harcayacak grup eğitimlidir ,kendi çevresinde iki tane ölüm olsun hemen gene içine kapanır gene başa dönülür.Sonuç değişmez salgın bitmeden ekonomi de düzelmez ,bu turizmi açmaya çalışmak,avm işleri,camilerin açılması falan çok ama çok yanlış işler.

Gözümü açtım, ahali boyuna ayakta tahtalıköy bileti kesiyor, yahu bugün ben sokağa çıkacağım çiçekten, böcekten, yesillikten, dişilerden falan bahsetseniz olmaz mı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Resmî gazete : Gelir vergisi tarifesine %40 ‘lik yeni bir dilim eklendi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben hepsine maşallah demiştim, Rusya olsun Hindistan olsun, ondan sonra ne olduysa oldu.

Tek maşallah demediğim Peru vardı, o da sol şeritten kaptırdı geliyor.
    Anadolu'da bir soz vardir, " hangi cocuga masallah dedin de, yasadi.." derler.

Demek bu sozun cikis noktasi Tavsanli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gözümü açtım, ahali boyuna ayakta tahtalıköy bileti kesiyor, yahu bugün ben sokağa çıkacağım çiçekten, böcekten, yesillikten, dişilerden falan bahsetseniz olmaz mı?

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu forumu okuyan arkadaşlarla uzun süredir sanal da olsa bir nevi dostluğumuz oluştu.Benim branşım değil ,enfeksiyon hastalıklarına pandemilere falan da hiç ilgim olmamıştır.Meslek icabı gerektiği kadarını bilirdim.Şimdi can korkusu olunca baya okudum,hem bu hastalığı hem de pandemi olayını araştırdım.O yüzden okuyanları uyarmam benim için şart.Bu hastalık kesinlikle bitmedi,en az bir yıl daha devam edebilir.İkinci dalga olasılığı da çok ama çok yüksek.Bizimkilerin yanlışları olsa da doğru yaptıkları çok şey de oldu,sağlık sistemimiz de pek çok ülkeye göre çok ama çok iyi.Sıkıntı halkta ,bizim halk ne almana benzer ne japona ne norveçliye az bişi olayın ciddiyetinden hükümet uzaklaşırsa millet coşar,devlet önlemleri bir salarsa halk üç salar,ekonomi falan tamam da daha önce yazdığım gibi parayı harcayacak grup eğitimlidir ,kendi çevresinde iki tane ölüm olsun hemen gene içine kapanır gene başa dönülür.Sonuç değişmez salgın bitmeden ekonomi de düzelmez ,bu turizmi açmaya çalışmak,avm işleri,camilerin açılması falan çok ama çok yanlış işler.
    Aynen katiliyorum Hocam.

Kızılayda döviz büroları 79 a alıp 90 a satıyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 897/1000 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •