Sayfa 897/1004 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    M Karayalçın' ı hayatım boyunca , ve sonrasında affetmeyeceğim... hadi ordan deyip küçümsüyordu ....
    Yaşar Nuri cehapeğdekileri uyandırmak için az uğraşmadı zamanında... Dağı herkeş görür. Önemli olan dağın arkasını görebilmek . on yıllar önce uyarmıştı rahmetli.

arşiv orada duruyor isteyen gitsin baksın o süreçte neler olmuş
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    enflasyona karşı kertiği korumak için aylık yüzde 3.5 gibi sermayene eklemen lazım ki , bileşik getiri ile % 51 gibi bi şeyler oluyor...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Bugünki hareket biraz fazla abartı oldu, beni kıllandırdı bu yükseliş

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin elinde olmayan ve borçlu olduğun bir şeyin fiyatını hem de malın sahibi ile kavga ederek düşürmeye çalışıyoruz.Üstelik o malı başkasından ödünç alıp ucuza satıyoruz malın sahibine de gördün mü aslında senin istediğin fiyat fazla ben daha ucuza satarım bunu istesem diyoruz.Adam da bizim üstümüze başımıza bakıyor bakıyor ,önümüz yaprakla örtülü arkamızda yaprak bile yok ya öyle mi diyor ............Durum kısaca budur ,tabi benim aklıma göre.)))))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Akaryakıta yine zam varmış 50 krş,bişicik değil 15 olması normal,zaten dolar anormal

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ekonomide kara bir gün daha yaşanıyor. Dolar kurundaki hızlı yükselişin ardından açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan kaybettiğini biliyor ve çatışma yaratma peşinde. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...tirisi-1894264
    Evet insanların sokağa dökülmesi işine gelir sokağa gerek yok seçimde zaten yolcu ama yargılanmadan kaçmayada çalışabilir Katar civarlarına

STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    asgari ücretin %10 u daha gitti
    Bazı çalışanlara sordum,abi daha elimize geçmeden uçtu gitti diyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Bir U dönüşü gelirmi gelir belli olmaz, artık kritik seviyelere geldik.
    13,5 de bitti o seviye...
    kuyunun dibine kadr marş marş

Sayfa 897/1004 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •