Sayfa 898/999 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. Kremlin: Putin ile Erdoğan yakın zamanda üst seviyede görüşme düzenlemek için anlaştılar- IFAX
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *azerbaycan'da ilk koronavirüs vakasının görüldüğü rapor edildi- ıfax
    Netameli bir durum.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Yunanistan da sınıra 35K asker yığmış..
    Ege denizinde insanları durdurmanın pratik bir yolu yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum müzik notası vermemişsin, ültimatom yok savaş ilan etmemişsin Rusya 'ya . Neye dayanarak kapatacağız ki . Suriye 'ye bile savaş ilanımız yok.

Misli adında gonyalı bilim adamlarının geliştirdiği bir füzemiz var canımızı sıkana onunla karşılık veriyoruz.
    Türkiye kendini tehdit halinde hissederse kapatma hakkına sahip, açıkçası 24 saatliğine tüm geçişlere kapatmak net bir mesaj olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Utanmasalar doları eksiye çekecekler mübarekler. Satın bakalım babanızın parası nede olsa.

6.  Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    İnsanlara açık açık Bist pazarlayan 150 bin takipçili hesaplar bugün askerler için dua edelim diyor, stop loss un adını anan yok. Bunlar akp nin güdümündeki hesaplar herhalde başka ihtimal aklıma gelmiyor. İnsanların birikimlerine göz dikmişler. Mesela derinhisse bu hesaplardan birisi, bist forumu da dahil bu adamlar hakkında benden başka yazan yok. Bir kişi bile bu yazdığımı okusa kardır. Yazık günahtır yav.
    Tezahürler. Dikkat edin bunların sayfasından bayrak, mukaddesat vs. eksik olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum müzik notası vermemişsin, ültimatom yok savaş ilan etmemişsin Rusya 'ya . Neye dayanarak kapatacağız ki . Suriye 'ye bile savaş ilanımız yok.

Misli adında gonyalı bilim adamlarının geliştirdiği bir füzemiz var canımızı sıkana onunla karşılık veriyoruz.
    Ben artık bu misli geyiğindende sıkıldım,ölen askerimiz insan,bir aile babası,bir evlat,sen 100 misli kişi veya araç gereç i vurunca geri geliyor mu? ne yapıyoruz mahallede maç mı?

8. Zannediyorlar ki onbinlerce mülteci AB kapılarına dayanacak yollara düşecek. İş işten geçti bir avuç zavallı grup var başka kimse yok. Mültecilerin keyfi gayet iyi Türkiye de ekmek elden su gölden bundan sonra zorla da olsa bir yere gönderemez kimse onları.

Sayfa 898/999 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •