Fahiş ne demek.Bunun tanımı nasıl yapılacak.
Fahiş ne demek.Bunun tanımı nasıl yapılacak.
Mülk sahipleri kendilerini riske atmamak adına, yani 2-5 yıl hapis cezası almamak adına, evlerini kiraya vermekten vazgeç geçecekler.
Kiralık konut bulmak iyice zorlaşacak.
Bir de bu yönü var.
Fahişmkavramından ne anladığına bağlı çevredeki evler 1000 tl iken 2.000 e çıkarırsan mı fahiş olur yada çevredeki evler 4.000 tl iken 2.000 e çıkarırsan fahiş olur mu.
Fahiş nedir. Devletim bölge bölge belirlediği bir rakam mmı varki üstüne çıkınca fahiş olsun.
Bir bölgede giriş katı ila ortabkatlardaki fiyatları mı esas alacağız. Yaoksa güneye bakan ile kuzeye bakanı mı esas alacağız. 2 oda mı esas olacak 4 oda mı karanlığa bakan iki odası olanla her tarafı manzaraya bakanı mı esas alacağız. Üsküdarda lebi derya boğaza bakan 2 oda bi salon asansör odasından bozma evi mi esas alacağız yoksa üsküdarın arka sokaklarında dar sokakların içinde karşı apartmanın duvarına bakan 4 artı 1 evi mi esas alacağız.
Fahiş ne demektir. Hele bi sınırını çizelim.
bir halt olacağı yok.
artışı ÜFE yerine Tüfe ye endeksleyip sonra da verileri eğip büktüler, %25 artış sınırı koyarak kiracının çok yararına iş yaptılar değil mi?
sonuç ortada...
atıp tutuyorlar bir de yasa değişikliği diye daha fazla nemalanmak isteyen bazı kötü niyetliler.
Mi A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha % 25 yapılmadan önce, TÜFE normalden düşük gösterilip ev sahipleri mağdur edilirken demiştim "ev sahiplerine sopa vurmaya kalkarlarsa o sopa döner dolaşır kiracıyı dürter" diye.
Bir hamle sonrasını dahi hesap edemeyen bazı kiracılar burada bana çemkirmişti.
Ne oldu şimdi?
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri