Demek eıc in bugun %3 kusur eksi getirmeside kamu kiralardanmis
Bu eıc in icindede ne ararsan var
Bist cuma %3 artti eıc %3 eksi geldiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demek eıc in bugun %3 kusur eksi getirmeside kamu kiralardanmis
Bu eıc in icindede ne ararsan var
Bist cuma %3 artti eıc %3 eksi geldiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sonraki mb faiz kararına kadar olabilecek oran 45 dir max ,buna gore bekleyin yada baska seylere yatırın parayı.
rık satış verdik taa cuma gününe 4 gün valor verdi insaf arkadaş yav. 4 eylülde nasdaq alış vericez de 5 eylülde pozisyon almış olucaz. 8 gün eder. ben bu valor işinden çıkarı olan birileri olduğunu düşünmeye başladım artık. döviz enstrumanlarını bozdurmanın neyi bu kadar uzun sürüyor anlamadım, 100 km döviz bürosu kuyruğu mu bekliyorlar?: )
ya da abd borsalarında hisse satmak da aynı, niye bu kadar uzun sürsün? bir gün bu konuya el atarlar ama ne zaman, böyle gitmez yani..yatırım işi hız işi milleti haftalar bekletmek nedir?
gerçekten de satış süreci çok uzun sürüyor hele bir de hafta sonuna denk gelirse, biraz da bu yüzden yabancı fonlara girmek istemiyorum, bilmiyorum hata mı ediyorum, şu anda bir miktar girmenin zamanı mı onu da çözemedim,
bu ay aft ve yay iyi eksi getirmiş, yabancı fonları ne zaman alsam bir ileri bir geri yerinde saydılar, bir kere iyi kâr ettim diyordum onda da 20 aralık çöküşüne denk gelmiştim.
bu işler teknik bilgi gerektiriyor hocam. 965. sayfada paylaştığım grafiğe bakarsan nasdaq composite bandın alt çizgisine değimiş. %80 ihtimal yukarı devam etmesi. 2009 krizinden beridir makroekonomik bir felaket olmadıkça hiç ayı piyasasına girecek kadar derin düşmemiş bir endeks sonuçta. benim bu 8 günlük feza yolculuğu bitene kadar yönü net belli olur hesabındayım, o bandı aşağı kırarsa nasdaq sakata girdi demektir rık'e geri döneriz. ha diyeceksin ki bu aradaki 8 günlük rık getirisine yazık olmayacakmı? ben bu ara çok kazandıracağını sanmam. kkm'den çıkacak büyük kitlelere kur farkı ödememek için dövizi yoğun şekilde baskılayacaklarını tahmin ediyorum.
ww2 denizaltı kaptanlarından farkımız kalmadı yahu, o zamanlar ısıya güdüm teknolojisi olmadığından torpido yollayacağı denizaltının hızını ve 10 dakika sonra varacağı geri kağıt kalemle hesaplıyor da torpidoyu ona göre hedef denizaltının çok ilerisine yolluyor ya: ) isabet edecekmi allaha kalmış, bizimki de o hesap vallahi billahi..fazlası var eksiği yok yani.
Son düzenleme : friendly_1980; 28-08-2023 saat: 16:45.
sanmıyorum ama , zaten eski fonlarımı bozmam yeni alış da yapmam
Yer İmleri