Sayfa 899/1000 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Viop LX

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ulan ahmak ....korkak sennnni rezil ettim hala duramıyorsun
    mal

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pit,
    ykbnk
    bofa 300 milyon alışta karşı ayağı ınfo 200 milyon hızlı makinadır eski cazibesini kaybetmiş bana göre.
    haber bu yüzden biraz yemleme oyun sahasına oyuncu çekme olabilir.
    sanayi verileri geldi tırt , dün şimşek biraz daha karamsar suçlu arıyor twetlerinde şimdi merkez bankası başkanının sunumu varmış onu bekliyor gibi piyasa
    dostum benim zaten şuan borsada (besteki zorunlu katkı fonum dşında)pozisyonum yok. Bence de yılsonu rallisi yapabilmek için piyasaya olumlu haberler pompalanıyor olabilir. ykbnk hikayesi özelinde ne olumlu ne olumsuz yorumum yok.
    ortda tek bir gerçek var şirketlerin bilançoları iyi değil, ve daha önce dediğim gibi 3 çeyrek daha böyle devam eder. İyileşme hikayesini kendim gördüğümde zaten pozisyonlarımı açarım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle dayucuğum.
    Petkoşuma geri dönüyorum yavaştan ve çaktırmadan
    Geçen oynşmadan sçtı hemen, modunda olmayabilir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. bist100 desteğimiz 9450 oldu..2 gün gömçürtme..sağlam mı çürük mü test edelim artık

5. Erken bosaldi.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Çakıcı Samsun dan başlayarak yurt gezisine, halk gorusmelerine başlamış. Yanında da Ogün Samast... Pehey de pehey.. sonra da vatandaş neden göç etmeye çalışıyor diye soruyorlar.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    çakıcı ve çetesi eski çağda kaldılar, yeni ve daha acımasız, hızlı hareket eden, teknolojiyi, sosyal medyayı kullanan z kuşağı çeteler türedi. bunlarla başetmesi çok zor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Geçen oynşmadan sçtı hemen, modunda olmayabilir
    Ben alınca taktaci hemen basıyor, hiç şaşmaz
    Hamdım Piştim Yandım

8. ulen hırsız çoban .ulen algıcı çoban..yukarı trendin başladığını camilerden anons ettireceksin nerdeyse..

Sayfa 899/1000 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •