Ecb/coeure, "geçmiş talep şokları ile karşılaştırıldığında politika daha uzun süre için daha genişlemeci olmaya devam edecek"
Ecb/coeure, "geçmiş talep şokları ile karşılaştırıldığında politika daha uzun süre için daha genişlemeci olmaya devam edecek"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ecb/coeure, "para politikisa hiçbir zaman kurdan izole şekilde hareket edemez"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ertem: Türkiye 2. çeyrekte de güçlü büyümeyi sürdürdü, yatırımlardaki artış dikkat çekicidir, 3. çeyrek daha da iyi olacak
ertem: 2. çeyrek 5.1 büyümesinde kgf etkisi güçlü olarak görülmeye başladı. Bu, 3 çeyrek için artarak devam edecek
şimşek: Iç ve dış talebin büyümeye pozitif katkı sağlamasıyla dengeli büyüme ikinci çeyrekte de devam etti
şimşek: Yurtiçi talep büyümeye 3,2 yüzde puan katkı sağlarken net dış talep 1,8 yüzde puan katkı sağladı
şimşek: Avrupa ile emtia ihracatçısı ülkelerin güçlü talebi ve turizm gelirlerimizdeki artış sonucunda mal ve hizmet ihracatımız 2.çeyrekte yıllık %10,5 büyüdü
şimşek: 16 nisan referandumundan sonra belirsizliklerin azalması ile finansal piyasalarda belirgin bir pozitif eğilim görüldü
şimşek: 2017 yılı üçüncü çeyreğine ilişkin öncü göstergeler de güçlü ekonomik büyümenin ivme kazanarak devam ettiğini göstermekte
Italya'da temmuz'da sanayi üretimi aylık %0,1 (önceki %1,1)
Italya'da temmuz'da sanayi üretimi yıllık %4,4 (önceki %5,3)
Yeni gördüm sevgili MedwiG.
Başlık vatana, millete uğurlu olsun![]()
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Yer İmleri