Sayfa 9/151 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 1202 madde; 65 - 72 arası.

Konu: DMISH - Mish Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A. Ş.

1. Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ve güzel günler,

Şirket Yönetim Kurulunun M.İşeri hakkında açtığı dava 05/07/2017 (Temmuz ayının 5 inde) tarihinde Saat 13.45 de Bakırköy / Istanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesinde görülecektir.

Şimdi davaya müdahil olmak ve dava dosyasının kopyasını almak çok kolay bunu için aşağıdaki iki işlemi yapmak yeterlidir.

1) Aracı kurumunuzdan ortaklık belgesi almak
    2)Müdahil olma dilekçesi yazmak bu dilekçede hem müdahil olma isteğinizi hemde dava dosyasının bir kopyasını istediğinizi belirtiniz. (taslak dilekçe linki VE önemli tarihler tablosu https://justpaste.it/176mb )

İstanbul ve yakın illerde olanlar mutlaka gereğini yapsın...

Saygılarımla
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. şaka gibi, ky bunun ne faydası var...

İlgide kayıtlı başvurunuzda, MISH Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. üyesi Murat Hilmi İŞERİ aleyhine açılan davanın bilgilerinin yanlış açıklandığı belirtilerek konuya ilişkin Kurulumuzca gerekli işlemlerin yapılması talep edilmektedir.

Kurulumuzun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği uyarınca yatırımcıların karar vermelerine yardımcı olacak ölçüde, zamanında, doğru, tam, dolaysız, anlaşılabilir ve yeterli olması hususunda sorumluluk ihraççınındır.

Ancak, bilgi edinme başvurunuzda belirttiğiniz husus Kurulumuzca Şirket yetkililerine iletilmiştir.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

3. Neden hateketlendi bilen var mı

4. Tabana oturmasının bilmem kaçıncı yıl dönümü hatrına...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yarından itibaren hisseden yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum. Hissedeki tecrübeli arkadaşlardan beklentiler hakkında bilgi alabilir miyim? Dava saçma bir davs gibi ama yinede bir etkisi olabilir mi?

6. Neden Kimse birşey yazmıyor. Bari ben yazayım da belki hisseye bir hareket gelir. Gerçi henüz fazla toplayamadim bugün mesala hiç almadım. Vakti de yaklaşıyor. Hadi hayırlısı. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ve güzel günler,

Şirket Yönetim Kurulunun M.İşeri hakkında açtığı dava 05/07/2017 (Temmuz ayının 5 inde) tarihinde Saat 13.45 de Bakırköy / Istanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesinde görülecektir.

Şimdi davaya müdahil olmak ve dava dosyasının kopyasını almak çok kolay bunu için aşağıdaki iki işlemi yapmak yeterlidir.

1) Aracı kurumunuzdan ortaklık belgesi almak
    2)Müdahil olma dilekçesi yazmak bu dilekçede hem müdahil olma isteğinizi hemde dava dosyasının bir kopyasını istediğinizi belirtiniz. (taslak dilekçe linki VE önemli tarihler tablosu https://justpaste.it/176mb )

İstanbul ve yakın illerde olanlar mutlaka gereğini yapsın...

Saygılarımla
    Hatırlatmadır.

2017 ilk 6 ay hisse performansları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 9/151 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •