Sayfa 9/50 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    banucann BCH %70'i zorluyor umarım almışsındır vaktiyle . BCH BTC nin kötü kardeşi, biri iner biri çıkar.
    ...ben bit, pire peşindeyim.. az para çok coin.. 6 adet BİTCOİN duruyor. yeter.
    .. adet, sayısı yüksek olmalı...şimdi ucuz ileride yükselme potansiyeli olmalı. yani günlük alışverişte bol ve kullanılabilirligi yüksek olacak

2.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ...ben bit, pire peşindeyim.. az para çok coin.. 6 adet BİTCOİN duruyor. yeter.
    .. adet, sayısı yüksek olmalı...şimdi ucuz ileride yükselme potansiyeli olmalı. yani günlük alışverişte bol ve kullanılabilirligi yüksek olacak
    o zaman köpek yılıda olduğu için doge gibilere yöneleceksin.

3.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. 2.500.000 adet, doge aldım.. yatırım maliyeti 13.240(USD)... yani, 1Doge=0.000005296 (USD)
    yıldız tarihi: 20-12-2017..
    banucann'ın seyirdefteri.
    .... şu an 1DOGE=? ... çarp 2.500.000 adet DOGE ile...yaklaşık 5.000 benjamin (USD), (DOLARES).. kazanç... 2018, çin de doge yılı.. hedef 1doge 1 dolar.. 2.500.000 doge= kaç dolar.. ..

4.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .... şu an 1DOGE=? ... çarp 2.500.000 adet DOGE ile...yaklaşık 5.000 benjamin (USD), (DOLARES).. kazanç... 2018, çin de doge yılı.. hedef 1doge 1 dolar.. 2.500.000 doge= kaç dolar.. ..
    DogeCoin takip listemde olan 5 coinden birisi idi.
    Çok isabetli bir seçim yaptınız tebrik ederim.
    Herkesin cesaret edip alabileceği bir meblağ değil bunun için ayrıca tebrik ederim. Elde ettiğiniz kar tamamen hakkınız.

Şu hangi yabancı borsayı kullanacağımı bir netleştirsem bende başlayacağım içim gidiyor takip ettiğim 5 coin günlük inanılmaz al-sat fırsatları verdikçe

5.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    Supanallahh.;)
    Biz hanim ile 20 30 arasi aldik

Simdi 48 50 lerde.

Son zirve 180ler.
    Bu sefer 200leri gecer.

Ama 1000 1 dolar ??

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

15,500 USD altında düşüşün derinleşme riski yükselir
    Oraya bir kez burun uzatması bile hoş olmadı hatta
    - Investing.com-Bitfinex grafiğine göre bu not
    Son düzenleme : KPL; 21-12-2017 saat: 22:09.

7.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    DogeCoin takip listemde olan 5 coinden birisi idi.
    Çok isabetli bir seçim yaptınız tebrik ederim.
    Herkesin cesaret edip alabileceği bir meblağ değil bunun için ayrıca tebrik ederim. Elde ettiğiniz kar tamamen hakkınız.

Şu hangi yabancı borsayı kullanacağımı bir netleştirsem bende başlayacağım içim gidiyor takip ettiğim 5 coin günlük inanılmaz al-sat fırsatları verdikçe
    ... %100 güvenilir borsa yok. hepimiz yıldız tozlarıyız. fırsatlar bulutlar gibidir gelir, gecer. erken kalkan yol alır, kalkmayan baka kalır. v.s.v.s..dün verdiğim linkteki siteyi inceledinizmi.

8.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ... %100 güvenilir borsa yok. hepimiz yıldız tozlarıyız. fırsatlar bulutlar gibidir gelir, gecer. erken kalkan yol alır, kalkmayan baka kalır. v.s.v.s..dün verdiğim linkteki siteyi inceledinizmi.
    evet inceledim arayüz olarak güzel ancak kafama takılan tek konu işlem hacmi - güvenlik unsurları vb konularda sıralanan siteler arasında ilk 20lerde dahi telafuz edilmiyor.
    Coinbase e biraz sıcak bakıyorum işlem hacimleri inanılmaz yüksek . bakmışmıydınız coinbase ?

Sayfa 9/50 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •