Sayfa 9/462 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 3692 madde; 65 - 72 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by orrca Yazıyı Oku
    Son günler malesef.Beklenen hareketi yapmadı.

HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben sana diyorum bu spek, B grubunda 1 ay hareketsiz duracak ve psikoloji bozup dökülmeleri bekleyecek.yil sonuna kadar sabırla bekleyen muradına erer bence.yatirim tavsiyesi değildir.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben topladığı malı b grubuna geçince hacimle verir basar aşağı diye öngörmüştüm.Denizbankta öyle olnuştu.

3.  Alıntı Originally Posted by orrca Yazıyı Oku
    Ben topladığı malı b grubuna geçince hacimle verir basar aşağı diye öngörmüştüm.Denizbankta öyle olnuştu.

Bu hissenin öyle çok takipçisi ve alıcısı yok.hisseyi bilen borsacı bile yok.eskiler bilir , onlarda TKBNK kodu ile bilir.kodu değiştikten sonra bilen sen ,ben 3 , 5 kişiyiz.bu kadar topladığı malı kimseye veremez.1 sene sonra 7 TL üzerine atıp A grubuna geçirir sonrada fonlara peşkeş çeker. Ama önce bizde ve yapıkredi de kalan 200 bin lotu alması gerek.adamlar da zaman ve sabır çok.ama bizde yok. O yüzden sabırla toplar.istediğini topladımı 1 haftada % 100 yaptırır.yatırım tavsiyesi değildir.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. of 50 bin lot işlem oldu

5. yarın akşammı açıklayacak spk arkadaşlar grup değişikliklerini????????

Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    yarın akşammı açıklayacak spk arkadaşlar grup değişikliklerini????????
    evet sn.marv...

03/07/2017 den geçerli grup değişikliği olan hisseler :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

B grubu hayirli olsun bakalim...

Sayfa 9/462 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •