Sayfa 9/185 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 1480 madde; 65 - 72 arası.

Konu: EUYO EURO menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş

1. Hahhhahahh güzel benzetme

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.10 da çanak tamamlandı...

Şimdi izleyelim bakalım fincan-kulp olacak mı ?
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

3.  Alıntı Originally Posted by camlık Yazıyı Oku
    yetımhanenın üvey evladı öz evlatmı olacak,,,imdi ,,,, adamlar bu hısselerle lıg fikstürü gıbı oynuyorlar,bügün sahamızda ıyı top cevırdık 6 puanı koydu yarın deplasman da bocalamaz ise 5 puan alırsak gurup lıderi oluncak,,
    yetım evlat 5 puan farkla gurup lideri,,,,,,

4. bu hareketler mal çıkmak için yapılıyor bence dikkatli olmakta fayda var aynı oyunu etyatta yaptılar...ytd

5. Ewet maruf2001 aynen öyle akşamki pastaya bakın en iyi satıcı A1 çıkacak elinde 1 milyon mal toplamıştı 0.93 maliyetli

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

05.10.2012 den günümüze kadar elimde olan tüm hisseleri dolar bazında valör dahil kar ederek sattım.Allah bereket versin benden alanda kazansın.

YTD

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    05.10.2012 den günümüze kadar elimde olan tüm hisseleri dolar bazında valör dahil kar ederek sattım.Allah bereket versin benden alanda kazansın.

YTD
    Ben sattım tavan oldu.

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

YTD
    Satmıştın güyya hemde çok altlardan ,mümkünse ekran görüntüsü paylaşabilcenmi tebrik etmek istiyorum seni ama ekran görüntüsü şart

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 9/185 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •